Dlugopis?
Zmylila mnie ta krzywizna
Niestety nie.
Nie, nie trafiłeś. Trafiłeś na zasadzie takiej, że gdybym mówił o zachłannych złodziejach, to można byłoby powiązać to z PISem.
Trafiłem na zasadzie takiej że gdyby to był długopis… . O złodziejach to z kim innym… xd
Gdy to zobaczyłem, to zarechotałem ze śmiechu. Jest to… patyk (ewentualnie kij, stąd analogia do PIS - wyjaśnienie dla @GumowyKrokodyl) .
Za oceanem posunęłi się do tego, że wymyślili “bezpieczne” patyki do rzucania psu. Ceny nie sprawdzałem, bo patyk mogę sobie znaleźć w przyosiedlowym lesie. ![]()
![]()
![]()
Wglada nawet apetycznie, ale jak znam psy to zwykly patyk bezpieczniejszy, bo jakby sie tego plastiku najadl to mogloby sie zle skonczyc.
Najśmiweszniejsze w tym, że psy nie widzą czerwonego koloru ![]()
![]()
![]()
Psy w ogole kolorow nie widza z tego co wiem. I ogolnie nie jest to u nich zmysl najwazniejszy. Moze to jakims zapachem nasaczane w trakcie produkcji, zeby pies nie mial klopotu znalezc?
Uchwyt od gabki do mycia plecow!!! ![]()
Myślę, że jeżeli to czymś pachnie, to raczej zwykłym naciąganiem klienta, czyli sprawa śmierdząca ![]()
![]()
No to moze kolorek po to, zeby wlascicielowi bylo latwo odszukac zabawke jak pies gadzet zignoruje?
Psy nie widzą czerwonego, ale jak pies będzie leniwy, to właściciel łatwiej znajdzie w trawie ten “kosztowny” gadżety ![]()
O tym samym też pomyslalam ![]()
Widzę
Ale napisałam zanim Twój wpis zobaczyłam ![]()