Dlugopis?
Zmylila mnie ta krzywizna
Niestety nie.
Nie, nie trafiłeś. Trafiłeś na zasadzie takiej, że gdybym mówił o zachłannych złodziejach, to można byłoby powiązać to z PISem.
Trafiłem na zasadzie takiej że gdyby to był długopis… . O złodziejach to z kim innym… xd
Gdy to zobaczyłem, to zarechotałem ze śmiechu. Jest to… patyk (ewentualnie kij, stąd analogia do PIS - wyjaśnienie dla @GumowyKrokodyl) .
Za oceanem posunęłi się do tego, że wymyślili “bezpieczne” patyki do rzucania psu. Ceny nie sprawdzałem, bo patyk mogę sobie znaleźć w przyosiedlowym lesie.
Wglada nawet apetycznie, ale jak znam psy to zwykly patyk bezpieczniejszy, bo jakby sie tego plastiku najadl to mogloby sie zle skonczyc.
Najśmiweszniejsze w tym, że psy nie widzą czerwonego koloru
Psy w ogole kolorow nie widza z tego co wiem. I ogolnie nie jest to u nich zmysl najwazniejszy. Moze to jakims zapachem nasaczane w trakcie produkcji, zeby pies nie mial klopotu znalezc?
Uchwyt od gabki do mycia plecow!!!
Myślę, że jeżeli to czymś pachnie, to raczej zwykłym naciąganiem klienta, czyli sprawa śmierdząca
No to moze kolorek po to, zeby wlascicielowi bylo latwo odszukac zabawke jak pies gadzet zignoruje?
Psy nie widzą czerwonego, ale jak pies będzie leniwy, to właściciel łatwiej znajdzie w trawie ten “kosztowny” gadżety
O tym samym też pomyslalam
Widzę Ale napisałam zanim Twój wpis zobaczyłam