Dopiero co politycy PIS wypowiadali się że unia nie ma się wp… w demokrację w Polsce. A dziś Pinokio chce by unia zareagowała na sytuację…
zanim zajme sie pomyslami pinokia?
demokracja to jest wspaniały system gdzie ja mówię a reszta mnie demokratycznie słucha
Nie uważasz że ktoś kto robi tak samo i uważa że to dobrze i nie powinni się inni wtrącać nie powinien mieć prawa głosu?
Nie będą Białorusi w obcych językach pouczać jak ma wyglądać ich ustrój!
o tym samym myślałem:)
Żal że Białoruś jest z tym wszystkim sama. No ale co UE może? Podobnie wschodnia Ukraina atakowana przez Ruskich.
Morawiecki chce byc jak Lech Kaczyński walczący o Gruzję. Inicjator zmian na wschodzie.
Kaczyński dał się zakręcić w Gruzji jak przedszkolak. Fakt, że mógł mieć szlachetne zamiary, jednak pominął ostrzeżenia służb specjalnych i stał się pośmiewiskiem. Morawiecki jest zwykłą k…wą i wykorzystuje sytuację do wybielenia siebie i pisiackiej sitwy w oczach własnego elektoratu, bo nikt inteligentny nie da się nabrać na ten wkręt.
Jeszcze żebyśmy sie bardzo od Białorusi różnili ![]()
Na szczęście jesteśmy jeszcze daleko… Ale niestety zbliżamy się ![]()
Dziś LGBT. Jutro opozycja.
Nie ważne kto, ważne że większość to olewa ![]()
Tak powoli rosły w siłę totalitaryzmy ![]()
Jako Polacy, jako Europejczycy, jako Ludzie wykazaliśmy się po prostu lenistwem i głupotą ![]()
Zryte banie macie ![]()
Potwierdza sie stara prawda, że złodziej zawsze najgłośniej krzyczy: “Łapaj złodzieja!”
@bingola tu nie ma miejsca na zarty z obcych jezykow i pouczania
to jest polska strefa buforowa
a jak popatrzylam dzis? Łukaszenka sobie wyhodowal armie typu ZOMO
takie moje z dziś
Moim zdaniem: Dobrze że się Polska oburza.
Źle, że utraciła jakikolwiek moralny mandat żeby kogoś pouczać…
Przecież Białoruś to nie Polska…