Avast mi wykryl, ze jakichs aktualnych sterownikow nie mam. Swego czasu poblokowalem wszystkie aktualizacje jakie sie tylko dało. Przyjrze się temu przy okazji, bo koledzy zawodnicy sie mocno wkurzom…
W przypadku zapamietywania? I odswiezania stron? To jest problem techniczny. Perpetuum mobile istnieje tylko w teorii.
Avasta omijam duzym łukiem.
Niech sobie kazdy to omija, co chce… ![]()
Programy tego typu same w sobie sa rodzajem wirusa. Na złodzieju czapka gore
Czyli to są wirusy antywirusowe…
Ciekawie kolezanka opowiada ![]()
Żeby nie bylo, to ja tej rewelacji nie kupuję, ale inni jak chcą, niech biorą… ![]()
Sorry collins02, dopiero teraz spojrzalem, ze to w temacie o Dire Straits. Nie bij, obiecuję, ze juz nie będę…
No to to już są szczyty ![]()
Zapytania jak na wozie z węglem…
Jeszcze nigdy nie spotkałem się z sytuacją by w empiku nie korzystano z kompa…
A pamiętam faceta w ksiegarni muzycznej,przez całe lata 80-te…W niebieskim kitlu,krążył miedzy klientami i odpowiadał na pytania.Od Borodina,Griega po Niemena i SBB…
nie nie - nie to miałem na myśli. Większość płyt ktore nabywałem (tam), to były kupione w “kringlopach” Na wszelkiego rodzaju bazarach czy komisach muzycznych.
Tak,tutaj tez w ten sposób bardziej się opłaca choć brytole to fleje i potem trzeba egzemplarze normalnie myć ![]()
Natomiast oficjalne ceny w HMV podskoczyły a oferta jak była mizerna tak jest dalej…Oczywiście to lata świetlne lepiej od naszych empików ale…Coraz trudniej o konkretne albumy…
Nie rozumiem tej polityki.Wszystko pod masowego odbiorcę a tymczasem masowy odbiorca ma to w doopie bo ma wszystko w necie.I do tego ceny rosną…
Mam to samo od czasu do czasu. A jak naciskam dalej, to jest płatna propozycja ulepszenia systemu ochrony.