prócz wiadomonacyjnej?
Czyli albo szczepienie albo mozna sobie wykupic wolnosc ? 3.5 tys? Pewnie nie jeden skusi sie na rozwiązanie pieniężne XD
To slabo znasz Grekow i w ogole mentalnosc srodziemnomorską. Nic im tak do rozumu nie przemawia jak utrata chocby przydlowiowego grosika
Aha doczytalem teraz, ze kara moze byc nalozona nawet 4 razy… To mnie by nie bylo stac…
Ciesz sie Harmonik, ze nie mieszkasz na tym zgnilym zachodzie, a w naszej kochanej Prawej i sprawiedliwej szanujacej wolnosci jednostki.
W ogóle mi się ten nieharmonijny, patologiczny, ludzki świat bardzo nie podoba, ale rozumiem, że to taka gra, szkoła, służące odchamieniu i docenieniu harmonii, harmonijności, jakie panują w DSHN-ie.
Celowo sie zarazila, zeby nie musiec się szczepić.
Ciekawe kiedy to zrobi Edzia Gorniak?
Kolejna do nagrody Darwina?
Bo ją się przyznaje posmiertnie
Jak byłbym taką sprzedajną, obrzydliwą modką wiadomonacyjną, to wolałbym się utopić.
Skąd wiesz, że @okonek jest wiadomonacyjna?
Wysługuje się wiadomonacyjnym, jakby do nich przynależała.
W sumie ja tez specjalnie oporu nie robie…
Ona usuwa większość moich uświadamiających tematów i postów, bardzo szkodząc użytkownikom neta.
Ogłupiony jest ten, co się nie szczepi. Nie ma racjonalnego wytłumaczenia przeciwko szczepieniu się na COVID19.
Jakby nie patrzec wiele chorób stosujac szczepionki wyeliminowano, a przynajmniej ograniczono ich wystepowanie.
Jedno dobre, ze wiele spisiałych i zmoheryzowanych starszych ludzi jednak pamiętało czasy, kiedy szczepienie było czesto przywilejem i nie dało się zwariować. Gatunek Płaskoziemiec antyszczepionkowy to na ogol mlodsze egzemplarze.
Harmonik, ale jest pewna liczba osób, którą te “mądrości” antyszczepów zmotywowały dodatkowo do zaszczepienia się. Ten ich obłęd i tupet podziałał