Już dziś pisałem, że dość zabawne jest krzyczeć, że homoseksualiści nie powinni mieć prawa do wychowywania dzieci. Oni mają często własne dzieci
Wlasciwie to nie wiadomo do jakiej kategorii zaliczyc transseksualistow, ale taka sktualnie pani, Grodzka, ma syna. Zobionego jak jeszcze byla panem.
Samo sformulowanie tematu ma wydzwiek nienawistny.
Pije mleoo od prweie 60lat.
Moj syn,nie przepada aa nim,wcale mnie to nie obrusza.
Jego sprawa.
A co dopieto,ktos kogo nie znam,juz wcale mnie mie obchodzi.co pije,mose pic nawet benzyne,nie moj interes.
Dlaczego ludzie lubia sie tak wpiepszac w zycie innych?
Dlaczego ludzie tak się obnażają? Wałęsa z Matką Boską w klapie, geje na manifestacjach. Co kogo obchodzi w co (albo czy) wierzę, jakie mam preferencje seksualne, jaką (albo czy) operację plastyczną zrobiłam? Wszystko na sprzedaż!
Widocznie każdego interesuje co i z kim reszta robi na golasa w nocy Najśmieszniejsze że te dewiacje seksualne mają ponoć wpływać na naszą cywilizację, dzieje ludzkości, haha.
Ludzie robili i beda robić co chcą ze sobą i tak własnie ma być.
Do tego dodam takie rozumowanie:
Pedofila powinno się kastrować bo tego się nie leczy…
ci sami ludzie: Homoseksualizm. to się powinno leczyć… i są jacyś tam księża co to leczą
Takie pitu, pitu.
Póki co leczy się brak popędu, brak życia seksualnego, impotencje… i są jacyś tam księża którzy się kwalifikują.
Czytam, czytam i czytam i tak się zastanawiam czy ten portalik nie powinien mieć na wszelki przypadek kolorów tęczy w swoim logo…