Wypadało by dodać, @Elsie, że jesteś starsza ode mnie raptem o 2 tygodnie, a może urodziłaś się wcześniakiem?
Wśród starszych userów łatwiej trafić na perłę jakiegoś guru…
Nie zamieniłbym moich 76 lat na młodsze, nie tylko dlatego, że trzy-cyfrówka przy moim wieku prezentowała by się ciekawiej…
Gdy szukałam coś w internecie,wyświetliła mi się ta strona,weszłam na nią i mnie bardzo zaciekawiła,ponieważ nie ma tu wulgaryzmów ani obraźliwych komentarzy
Kilka miesięcy to mała różnica
Ja czasami chciałabym być dużo starsza np mieć 72lata,a czasem chciałabym mieć 9 lat
Dziś się skontaktowałam z tą koleżanka i powiedziała mi…po wielu trudach że zna moje hasło na to konto i napisała bloga o piersiach i wrzuciła ich zdjęcie
Przepraszam za to bardzo
Zieloną perłę???
To zmien hasło
Już zmienilam
Co najwyżej kilka tygodni…
Po prawdzie, to mój awatar jest chyba Twojego autorstwa - tak jakoś zapamiętałem.
Czyżbyś chciała dostawać kasę bez pracy, jak co niektórzy?
9 lat, to musiałabyś wszystkich słuchać - rodziców, nauczycieli, a to towarzystwo nie ma zbyt dużej świadomości…
Nie,to by było nieuczciwe
Inni ludzie pracują ciężko
Ja też chcę pracować
W sumie racja
Ale chętnie chciałabym mieć 14 na zawsze
To znaczy ja Ci propozycje przysłałam, ale nie skorzystałeś.
Ten nadawany jest systemowo.
A, że losowo dostal Ci sie zielony?
Nie pamiętam, dlaczego tak uznałem, ani poprzedniej propozycji. Zajmuję się Wszechświatami, w tym Równoległymi, i nie wszystko jest dla mnie jednakowo istotne. Ten awatar nie jest jakiś dołujący. Gratuluję pamięci.
Wg mnie, atrakcyjniej byłoby pracować dużo krócej, np. 24 godz./tyg. maksymalnie, i ze 3 mies. urlopu minimum, z opcją 6 miesięcy rocznie, choć napotkalibyśmy opór ze strony bezmyślnego kapitalizmu, liczącego na (oczywiście nieistniejące) zyski z inwestycji.
Racja
Wtedy ludzie pracujący mogliby sobie odpoczac