Dla wszystkich

Wypadało by dodać, @Elsie, że jesteś starsza ode mnie raptem o 2 tygodnie, a może urodziłaś się wcześniakiem?

1 polubienie

Wśród starszych userów łatwiej trafić na perłę jakiegoś guru…

2 polubienia

Nie zamieniłbym moich 76 lat na młodsze, nie tylko dlatego, że trzy-cyfrówka przy moim wieku prezentowała by się ciekawiej…

2 polubienia

@Dominika Bo @harmonik zawsze się chwali a ja jestem kilka miesięcy starsza! :joy:

1 polubienie

Gdy szukałam coś w internecie,wyświetliła mi się ta strona,weszłam na nią i mnie bardzo zaciekawiła,ponieważ nie ma tu wulgaryzmów ani obraźliwych komentarzy

1 polubienie

Kilka miesięcy to mała różnica
Ja czasami chciałabym być dużo starsza np mieć 72lata,a czasem chciałabym mieć 9 lat

2 polubienia

Dziś się skontaktowałam z tą koleżanka i powiedziała mi…po wielu trudach że zna moje hasło na to konto i napisała bloga o piersiach i wrzuciła ich zdjęcie
Przepraszam za to bardzo

2 polubienia

Zieloną perłę???

2 polubienia

To zmien hasło

1 polubienie

Już zmienilam

Co najwyżej kilka tygodni…

1 polubienie

Po prawdzie, to mój awatar jest chyba Twojego autorstwa - tak jakoś zapamiętałem.

1 polubienie

Czyżbyś chciała dostawać kasę bez pracy, jak co niektórzy?

1 polubienie

9 lat, to musiałabyś wszystkich słuchać - rodziców, nauczycieli, a to towarzystwo nie ma zbyt dużej świadomości…

1 polubienie

Nie,to by było nieuczciwe
Inni ludzie pracują ciężko
Ja też chcę pracować

1 polubienie

W sumie racja
Ale chętnie chciałabym mieć 14 na zawsze

1 polubienie

To znaczy ja Ci propozycje przysłałam, ale nie skorzystałeś.
Ten nadawany jest systemowo.
A, że losowo dostal Ci sie zielony?

1 polubienie

Nie pamiętam, dlaczego tak uznałem, ani poprzedniej propozycji. Zajmuję się Wszechświatami, w tym Równoległymi, i nie wszystko jest dla mnie jednakowo istotne. Ten awatar nie jest jakiś dołujący. Gratuluję pamięci.

Wg mnie, atrakcyjniej byłoby pracować dużo krócej, np. 24 godz./tyg. maksymalnie, i ze 3 mies. urlopu minimum, z opcją 6 miesięcy rocznie, choć napotkalibyśmy opór ze strony bezmyślnego kapitalizmu, liczącego na (oczywiście nieistniejące) zyski z inwestycji.

1 polubienie

Racja
Wtedy ludzie pracujący mogliby sobie odpoczac

1 polubienie