Dlaczego miano by Cię wybrać na króla/królową całej ludzkości?

Jakie masz mocne atuty dla takiego wybrania Cię?

Moimi atutami są:

1. Wyznawanie prawidłowego, harmonijnego światopoglądu o jednoznacznej wyższości Doskonałego Systemu Harmonii Natury (DSHN), nad nieharmonijną, barbarzyńską, ogłupiającą cywilizacją ludzką

2. Wyznawanie prawidłowego światopoglądu o tożsamościowym rodowodzie i przynależności wszystkiego do DUCHA Powszechnego

3. Prawidłowe rozumienie Postaci OZYRYSA i JEZUSA, Ich Nauczań i Dokonań

4. Bogate doświadczenie życiowe, czyniące mnie najgorszym wśród ludzi, co ułatwi mnie rozumienie wszystkich, i obdarzenie wszystkich łaską miłosierdzia i darowania win

5. Rozumienie trudniejszego życia kobiet

6. Rozumienie, że kapitalizm jest ustrojem błędnym, bo na pewno nie istnieje zysk z inwestycji, na który liczą inwestorzy.

7. Rozumienie, że jedynym prawidłowym, harmonijnym pożywieniem dla ludzi, są dojrzałe, słodkie owoce

Bo mam na imię Ewa? :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Zmień dilera

2 polubienia

Nie chcę być królową całej ludzkości. Za mało prywatności.

2 polubienia

Za pierwsze 4 punkty masz dozgonny pakiet uslug w wariatkowie.
Punkt 5…Zgadzam sie.
Za punkt 6,masz u mnie poluton egzekucyjny.
W ramach punktu 7,masz tez gruszke na do widzenia.

3 polubienia

oddaję swój urlop panu. mam 3 tyg

1 polubienie

Prosze o urlop dla pana.minimum rok

Wystarczy że będę panią własnego losu. Nic mi więcej nie potrzeba.

miej litosc… malo ze kwarantanna narodowa za pasem?

A jego wpisy?

dzis jeszcze ludzi nie obraza.

noo nie

1 polubienie

Jednak chyba powinnaś mieć odpowiedni program dla takiej funkcji…

Ale mogłabyś uczynić życie ludzi i stworzeń realnym NIEBEM na Ziemi.

Tylko że w ten sposób będziesz żyła w świecie miliardów niezharmonizowanych ego ludzkich, co nie pozwoli Ci być królową swego losu.

@harmonik Nieharmonijnie przerośnięte ego to główny problem tego pytania, które miało służyć wiadomym diabłom podskórnym ich syceniu…

Zróbta mnie królem, to ja już wszystkich zharmonizuję równo z harmonijną trawą… :sunglasses:

1 polubienie

Na pewno trawa jest harmonijna, w przeciwieństwie do Twojego MAN-a…

Bez wątpienia.
Ale MAN już nieaktualny, jeśli chodzi o mnie. Od roku emerytem jestem i mam gdzieś wszystkie MANy i inne takie…

2 polubienia

To możesz się teraz zająć naprawianiem zabłądzonej ludzkości, bo sama się nie odnajdzie…