Dlaczego mielibyście nie chcieć realizacji mojego

To po kija stawiać jakieś HMP jak będzie koniec świata? No chyba że te HMP to będzie jak arka Noego…

1 polubienie

Nie zamienił bym mojego przytulnego domku, w którym mieszkam. Do tego mam ogródek, dwie komórki i odwiedzają mnie ptaszki różnorakie w tym ogródku. Nie chcę mieszkać w betonowych koszarach i nie chcę brać udziału w napędzie wibracyjnym. Kredytów też nie zamierzam brać.

3 polubienia

Ja jestem za. To oni są tacy durni i nie chcą wyzwolenia gatunku

1 polubienie

Nie masz klaustrofobii?

1 polubienie

Ludzie pozbawiają przestrzeni do życia milionów harmonijnych gatunków, prócz tego polują nań, łowią je, mordują i pożerają. Jak trafisz do COR, będziesz miał dużo czasu do refleksji, czy słusznie postępowałeś…

Nie mam, ale jak Harmonik zaczyna tymi malutkimi mieszkankami straszyć, to od razu zaczynam mieć. :wink:

1 polubienie

Jeśli Siły Wyższe zobaczą, że ludzkość chce się poprawić i zharmonizować, ten poród Drugiego Księżyca mogą sporo opóźnić.

Jak Ty uważasz mieszkanie 100 mkw na osobę dorosłą, i 400 mkw na rodzinę, za klitki, to trudno Cię uznać za myślącą i poważną. Jak trafisz do COR (Czarnej Otchłani Refleksji), to będziesz mieć nieograniczoną ilość czasu, aby to zrozumieć.

Nie sprowokujesz mnie do sprzeczki, bo Cię lubię, więc nie będę się z Tobą kłócić :joy:

2 polubienia

Polecam https://dlapsaikota.com/pl/p/CEVA-CESTAL-PIES-PLUS-FLAVOUR-2-TABLETKI/2008?gclid=CjwKCAjwkvWKBhB4EiwA-GHjFpiA6oIPKu8D7L8CyZNEQgpQtM05ArwtMLNVQzvkdcP62HZhVgjQzxoCy4QQAvD_BwE Może same robale wyjdą. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Arka z betonu? raczej obciążnik tzw betonowe skarpetki dla ziemi. :crazy_face:

2 polubienia

Moze kolega wymysi jakis spoob na zagospodarowanie sufitu na garderobe?

1 polubienie

Hahaha - od razu zrobiłoby się bardziej przestrzennie. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Niektórzy mają wielką przestrzeń między uszami…

4 polubienia

Pływające kamienice mają dluga historie…
https://www.infomare.pl/historia-betonowej-floty-nie-tylko-dla-milosnikow-morskiej-historii/

Po to czapki nosi… Jak wpadnie jakaś myśl to już nie wypadnie :rofl:

1 polubienie

Weź…poplulam się :joy:
Ja tu kuźwa na 38 metrach z dwójką dzieci i kotem… I az zdziwiona jestem że nie mam lęku przestrzeni :grin:

1 polubienie

Ja w dwójkę na 68 merach z 3 kotami

2 polubienia

ja musze dom odgracic i poukladac od nowa
pare workow rzeczy? ubrania, buty, torebki? dodaj to co gdzies jakies serwetki wydziergalam i swetry

zylam na kilka domow Polska, Hiszpania i sluzbowy tez zmieniany
nazbieralo sie tego
a nature mam zbieracza