To po kija stawiać jakieś HMP jak będzie koniec świata? No chyba że te HMP to będzie jak arka Noego…
Nie zamienił bym mojego przytulnego domku, w którym mieszkam. Do tego mam ogródek, dwie komórki i odwiedzają mnie ptaszki różnorakie w tym ogródku. Nie chcę mieszkać w betonowych koszarach i nie chcę brać udziału w napędzie wibracyjnym. Kredytów też nie zamierzam brać.
Ja jestem za. To oni są tacy durni i nie chcą wyzwolenia gatunku
Nie masz klaustrofobii?
Ludzie pozbawiają przestrzeni do życia milionów harmonijnych gatunków, prócz tego polują nań, łowią je, mordują i pożerają. Jak trafisz do COR, będziesz miał dużo czasu do refleksji, czy słusznie postępowałeś…
Nie mam, ale jak Harmonik zaczyna tymi malutkimi mieszkankami straszyć, to od razu zaczynam mieć.
Jeśli Siły Wyższe zobaczą, że ludzkość chce się poprawić i zharmonizować, ten poród Drugiego Księżyca mogą sporo opóźnić.
Jak Ty uważasz mieszkanie 100 mkw na osobę dorosłą, i 400 mkw na rodzinę, za klitki, to trudno Cię uznać za myślącą i poważną. Jak trafisz do COR (Czarnej Otchłani Refleksji), to będziesz mieć nieograniczoną ilość czasu, aby to zrozumieć.
Nie sprowokujesz mnie do sprzeczki, bo Cię lubię, więc nie będę się z Tobą kłócić
Polecam https://dlapsaikota.com/pl/p/CEVA-CESTAL-PIES-PLUS-FLAVOUR-2-TABLETKI/2008?gclid=CjwKCAjwkvWKBhB4EiwA-GHjFpiA6oIPKu8D7L8CyZNEQgpQtM05ArwtMLNVQzvkdcP62HZhVgjQzxoCy4QQAvD_BwE Może same robale wyjdą.
Arka z betonu? raczej obciążnik tzw betonowe skarpetki dla ziemi.
Moze kolega wymysi jakis spoob na zagospodarowanie sufitu na garderobe?
Hahaha - od razu zrobiłoby się bardziej przestrzennie.
Niektórzy mają wielką przestrzeń między uszami…
Pływające kamienice mają dluga historie…
https://www.infomare.pl/historia-betonowej-floty-nie-tylko-dla-milosnikow-morskiej-historii/
Po to czapki nosi… Jak wpadnie jakaś myśl to już nie wypadnie
Weź…poplulam się
Ja tu kuźwa na 38 metrach z dwójką dzieci i kotem… I az zdziwiona jestem że nie mam lęku przestrzeni
Ja w dwójkę na 68 merach z 3 kotami
ja musze dom odgracic i poukladac od nowa
pare workow rzeczy? ubrania, buty, torebki? dodaj to co gdzies jakies serwetki wydziergalam i swetry
zylam na kilka domow Polska, Hiszpania i sluzbowy tez zmieniany
nazbieralo sie tego
a nature mam zbieracza