Dlaczego mielibyście nie chcieć realizacji mojego

demokratyczno-ekologiczno-efektywnego programu uczynienia realnego NIEBA na Ziemi dla wszystkich ludzi i stworzeń? Przecież ludzka nauka, to totalne ogłupianie. Czyż nie?

Nie

1 polubienie

Ciekawe, czy nie przemawia przez Ciebie zwykły oportunizm?

Dlaczego? Dlatego, że bardzo siermiężne warunki chcesz stworzyć. Bardzo ciasno byłoby mi w 100 metrowym mieszkaneczku. Nie pomieściłabym się, czułabym się jak w klatce, ciasno byłoby mi :thinking:

6 polubień

W dużo mniejszym metrażu mieszczą się całe rodziny… Chyba że kpisz ze mnie?

Nie. Mam lęk wysokości. NIe mógłbym mieszkać w 50-piętrowym wieżowcu z betonu.

5 polubień

W czym się mieszczą rodziny nie interesuje mnie. I nie kpię. Mam większe mieszkanie i nie wyobrażam sobie pomieszczenia się w 100 metrach. Musiałabym mieć ze dwa pokoje mniej a to jest nie do przyjęcia. Wszystkie mi są potrzebne. Nie będę przecież jadła w pokoju komputerowym ani spała w jadalni ani podejmowała gości w kuchni. Nawet mi nie proponuj tak małego metrażu, bo naprawdę ciężko byłoby mi się zmieścić. A gdzie trzymałabym ciuchy nie mając garderoby? Nawet mi nie proponuj takiej ciasnoty, bo mi się aż słabo robi jak o tym pomyślę. To dlatego cały czas od samego początku udaję, że nie widzę Twoich propozycji. Nie chcę, by mi się rozbolała głowa od samego wyobrażenia sobie tej klitki.

5 polubień
BO NIE...

Za wysoko i za ciasno.

4 polubienia

Wyskoczyć z 5. piętra, to podobny skutek, jak z 30. Wiesz, że miliony Polek i Polaków mieszkają w blokach na wyższych piętrach, niż 5-te, i jakoś nie wyskakują z nich, aby skończyć z żywotem ludzkim? Zresztą mógłbyś zamieszkać na niższym piętrze.

100 mkw na osobę dorosłą, to na pewno nie jest zbyt ciasno.

Tyle to ja mam teraz. I wiem co pisze.

1 polubienie

Ja to jeszcze robactwa w budynku nie znoszę :stuck_out_tongue_winking_eye:
A kolega chce byśmy z robalami mieszkali.

2 polubienia

Piochus, no weź nie strasz. Brrrr…

2 polubienia

To jak to wyjaśnisz? Tylko co za sprawiedliwość robale będą mieszkały za free.

3 polubienia

Doczekacie z @joko, że nawet jednego mkw nie będziecie miały, gdy niedługo Ziemia urodzi Drugi Księżyc. Gdy to nastąpi, obyście pamiętały te moje słowa…

Przykro mi Harmi. Masz nieaktualne info. Wczoraj poroniła.

4 polubienia

Jejku Harmonik, teraz Ty straszysz. Najpierw Piochus robalami, a teraz Ty tym księżycem. Idę sobie. Schowam się w garderobie, to się mniej będę bała, bo tam nie ma okna.

3 polubienia

Każdy harmonijny owad czy robak, jest więcej wart, niż cała ta nieharmonijna, patologiczna ludzkość z Wami na czele. A składacie się z miliardów robali żyjących w Waszym ciele…

Poczujesz się jak na nowym mieszkaniu w Harmoosiedlu.

2 polubienia

Robale, w przeciwieństwie do ludzi, są harmonijne, więc pożyteczne…