Biali gwałcą lepiej niż czarni? Czarny bije mocniej niż biały?!
Bo nie rozumiem.
Co nimi kieruje? Ochrona życia od poczęcia do porodu? Strach przed islamem?
Co kieruje? Mozliwosc wyzycia sie na slabszych i wbrew pozorom sadyzm w kobietach jest.
Byc pania zycia i smierci pod skrzdlami zerowej odpowiedzialnosci bo ja byt wyzszy wsrod niskich?
Ja się kiedyś spotkałem z poglądem, że samotne kobiety mogą uważać, że w konserwatywnych czasach było mniej samotności.
Kobiety w większości starają się oprzeć na czymś mocnym, niekoniecznie intelektualnym, no chyba, że w gladiatorze może być ukryty jakiś doktorant…
Wysoki, rosowy, mięsiasty, co z tego, że tacy wpadają w prawicę, ważne, że mocny, to da im ochronę i niezbędne oparcie, którego zawsze w życiu potrzebują.
One widzą nieco więcej.
Oczywiście są i takie które,jak w muzyce,głosują/słuchają na to samo co ich facet bo taki porządek uznaly.
Ale są i inne a znam taką jedną.Mieszka nieopodal,na granicy mego miasteczka
I rozumuje podobnie jak ja.
Do szału doprowadza ją gdy ktoś uzurpuje sobie prawo decydowania za nią.W czymkolwiek.Pełna moja piątka!!!
Chce się w domu czuć jak u siebie.Pelna moja"piątka"
Ani w białych ani w czarnych,nie widzi gwałcicieli.To Ty tak rozpoznajesz.
Ale nawet jesli przyjać Twoja optykę…Sprawdz sobie wiezienne proporcje np. z us.I za co.I nie oglądaj hollywoodzkich debilizmów w których od blisko 30l lat,nie pokazano czarnego kryminalisty!Jeśli istnieje jakiś top kłamstwa to chyba to jest własnie TO!
Strach przed islamem…Istnieje spory procent niewiast który tak bardzo nie chce samotności że z ochotą oddaje się w niewolę.Czy niewolnictwo raczej…Stare forum wp. nie istnieje i nie jestem w stanie odtworzyć całej dawnej dyskusji.Wtedy,bardzo ciekawej…
W skrócie,samodzielność kobiety oparta jest o kapitalizm a najwiekszym wrogiem pozostaje religijny fundamentalizm.I na chwile obecną,musi Ci to wystarczyć.
Prawica rzadko jest radykalna.To tylko tzw. pismacy czy debile ganiturowi,powołani do wypełnienia luki po piszących niegdyś.
W ogóle radykalizm to bardziej wymysł polujących na sensacje,co jest typowe dla pragnących zwracać na siebie uwagę niepiśmiennych impotentów.
W realnym świecie,rzadko spotykany.
Mam PRAWDZIWĄ ochotę by opisać Ci świat kobiet Apaczów.
Ale po co…
I po co wszyscy mają sie ze mnie śmiać…
To nie tak.
Byly przekonane, ze za uleglosc i posluszenstwo maja szanse przezyc. Co bylo bzdura biorac pod uwage podejscie patenalistyczne, gdzie kobieta i koza bywaly srodkiem platniczym?
Nie jestem feministka w obecnym sensie. Prawo o dysponowaniu wlasna rozfodczoscia nie jest obowiazkiem a wlasnie prawem.
Wiec kto pierwszy rzuci kamieniem?
Nie popadaj w stereotyp samca mięśniaka. Faktem jest, ze wytworzyl sie mit pana, wladcy i opiekuna? Niekoniecznie swoich dzieci?
Wiesz jak wyglądały oświadczyny mojego męża? Podpiszmy ten cholerny cyrograf, bo bedziesz prawnie chroniona jako wdowa. W zla godzine to powiedzial, bo wdowa jestem, ale niestety racje mial…
Analizując więzienne proporcje w żółtoskórych Chinach, w których na 1,7 miliona więźniów jest może trzech czarnoskórych, można dojść do wniosku, że czarnoskórzy to białe aniołki.
Z tabelkowego na matematyczny tłumacząc, to proporcjonalnie do 58,9 te 13,6 czarnoskórych dopuściło się 21,58 x 4.4659 = 96.2468, czyli ponad dwa razy wiecej, niż dopuściła się rasa biała.
Ale w Chinach dalej traktowani są jak białe aniołki.
Ech, te statystyki
jakos dziwnie sie czuje w roli kozy, ale na szczescie mozna isc spac…
A dlaczego większość kobiet popiera kościół?
Moze wiekszosc nie.
Wiekszoscia popierajaca opresyjna religie sa muzulmanki.
Owszem kobieta po urodzeniu dzieci jest bezbronna, a przynajmniej ma utrudnione mozliwosci zadbania o siebie i potonstwo. Co mizogini spod znaku ortodoksji religijyc wykorzystuja.