Bo to dzicz. Pełna niebezpieczeństw a nie kościół pełen boga.
Katedra zabytkiem była cennym. A las to… las. Drzewa, ptaki i małpy.
Bo dym w płuca dusi, więc się płakać nie da.
Módlmy sie w notre dame o deszcz dla amazoni
Dla mnie restauracja tych zabytkow,pochlaniajaca iliardy,jezeli nie biliony dolarow,gdzie 9bok ludzie umieraja z glodu,to sa perskie jaja z czlowieczenstwa,
Powiem brzydko,na ch…u nam ,sterta kamieni’’ w postaci zamkow,pomnikow,gdy ludzie z glodu umieraja.
SNOBIZM zadufanie w sobie.
Ku …rewska nieczulosc.
Typowe gadanie ludzi, którzy tak naprawdę maja w dupie nasza planetę, a piszą pod publiczke tylko tamz gdzie to modne
Mnie tez to wkur*a. Ludzkość woli ratować pomniki i świątynie niż topniejące lodowce albo wysychające rzeki.
Jak świat zacznie się kończyć to będa tak głodni i tak spragnieni że nie dolecą do tych swoich kościołów by prosić o pomoc.
Cały temat jest typowy dla osób, które mają gdzieś naszą planetę, ale wklejając jakiegoś mema z netu, mogą się przez pięć minut poczuć niczym bojownicy Greenpeace.
Będziesz inaczej gadał za parę lat, jak zwiększy się poziom dwutlenku węgla
Oby gruby nie był. Grubi jako pierwsi będą zjedzeni.
W życiu posadziłem pewnie ponad pół tysiąca drzew. A Ty ile?
Akurat topniejace lodowce to coś normalnego, w historii planety globalne ocieplenia miały miejsce dziesiątki razy i to nie ma nic wspólnego z działalnością człowieka
Co axi da to sadzenie drzew, kiedy w Brazylii dziennie są wycinanie setki drzew. To jest c nie da, głupota
Z pewnością więcej da, niż takie gadanie. Ja w przeciwieństwie co do niektórych przynajmniej zrobiłem coś więcej, niż pogaduszki w necie.
Zrobiłeś coś więcej, czyli nic. Wmawiaja Ci w telewizji, że przez sadzenie drzew coś da. Myśl trochę
Dzięki za uświadomienie o bezcelowości moich działań. Teraz dopiero dotarło do mnie, jak bohaterskim czynem było wklejenie tego obrazka. Jak mogłem tego wcześniej nie dostrzegać, że dzięki temu odmieni się oblicz naszej planety.
Grubi będą jedzeni dopiero po głupich.
Wystarczy uświadomić ludziom ogłupionym przez propagandę medialna, że nie mówi się o sprawach faktycznie ważnych, jak właśnie pozar tych lasów i prócz Ciebie nie mówi tutaj nikt o ratowaniu ziemi, tylko uświadamianie ludzi, że robi się z nich idiotów
To jest forum na poziomie, pełne ludzi świadomych. Niestety takie akcje memowe dają efekt przez 5 min. Potem ludzie dalej żyją jak żyli przedtem. To jak wołanie na puszczy.