Dlaczego polski rząd ma wyjebane na Brukselę i niczego się nie boi?

Praworządność, media i LGBT. W tych 3 sprawach mamy największe problemy. Jest jeszcze klimat.

Nic nam nie mogą zrobić?

Gdy nie wiadomo o co chodzi z działaniami PiS, to chodzi o władzę. Niepodzielną, niekontrolowaną władzę Jarosława Kaczyńskiego i jego wiernych piesków. Dla jej utrzymania zrobią wszystko,l najgorsze nawet świństwo i będą prawili komunały o demokracji. Dokładnie tak samo funkcjonowała komuna, z której doświadczeń PiS czerpie pełną garścią, a w wielu sprawach nawet ją prześcignął.

5 polubień

Samotna, socjalistyczna i kościelna polska długo nie pociągnie. Putin czeka.

6 polubień

Powiedz to Suwerenowi!

2 polubienia

Nie wiem.
Obawiam sie tylko, ze po tych rzadach jeszcze roche i za bardzo nie bedzie czego sprzatac.
Mowia cos w PL o rozruchach na Kubie?
Internet im wylaczyli, ale i tak byl w powijakach, wiec wrocili do sprawdzonej metody tam-tamow i telefonow.

1 polubienie

Suweren głupi jest. Za dużo religii, za mało ekonomi.

1 polubienie

Skoro zrobili skok na TVN to na neta też mogą zrobić. Zaczną od lewackiego FB.

Czyli od 100 lat nic się nie zmieniło. Juz wtedy Boy-Żeleński pisał: “Polska mi zbrzydła – za dużo święconej wody, za mało mydła”

6 polubień

Z netem to nie tak latwo.
Wez pod uwage, ze przy okazji musieli by zlikwidiwac telefonie komorkowa. Razem z operatorami.

1 polubienie

Polscy operatorzy zostaną :wink:

Jeżeli PiS utrzyma władzę, będzie chciał kontrolować internet. Tego jestem pewien.

3 polubienia

a sa tacy?
cala zabawa opiera sie na oprogromawaniu licencyjnym - a i sprzet za cholere polski nie chce byc…
wyobrazasz sobie poza tym “halyne i janusza” bez fejsbuka?
image

1 polubienie

Punkt trzeci mnie nie interesuje.Bardziej chyba Ciebie interesowal skoro nawet spodni rurek nie mogłeś przełknąć :joy:
Natomiast 2 pierwsze to fundament niezawisłości.I gdyby to nie był pis,popieralbym kazdy sprzeciw wobec ue.
Niestety,to JEST pis a to wszystko zmienia.Z niezawisłosci uczynili bękarta totalitaryzmu który jedynie za sprawą [coraz rzadszych zresztą] pozorów,próbuje udawać ze stoi po stronie prawa.
Po prawdzie,gwałci prawo na każdym kroku i kazdy,nawet głupiec czy zaprzaniec to widzi.
Czy ma wywalone i czy sie boi lub nie…
To juz inna sprawa.Gwałcić polskie prawo przy takim ukladzie sejmowym jak mamy,to pikuś.Ale wlasnych podpisów pod umowami miedzynarodowymi…Tego juz zrobić nie mogą.
Wydaje sie jednak ze faktycznie ostentacyjne lekceważenie i traktowanie jak"coopy goovna"brukselskich możnowładców to element strategii ktora wręcz cieszy pis jak nic innego.
Taki atawizm.

1 polubienie

kontrolowany juz jest - widze to czesto w przypadku poslugiwania sie google jako wyszukiwarka - znajomym na te same tagi w Polsce daje inne wyniki niz w Hiszpanii (na ile jest to “licencyjne” na ile cenzura?)

Biorąc pod uwagę fachowość rządowych informatyków, sądząc po ostatnich wydarzeniach, to, póki co, tylko pośmiać się można z ich wysiłków…

2 polubienia

Mądrze powiedział dziś Kwasniewski w TVN24 - rząd celowo wrzuca różne opinie, różnych prawników o prawach TSUE i UE versusu polskie prawo, żeby stworzyć chaos w głowach ludzi, zwłąszcza swoich wyborców. Nikt juz nic nie będzie wiedział i o to chodzi!

3 polubienia

Mnie też to zaczyna już męczyć. Niby w UE co jakiś czas jest coś uchwalane, natomiast skutków jakby niewiele widać jest. Polska Kaczyńskiego i Węgry Orbána nadal robią, co chcą.

To są niepodlegle kraje a Ty piszesz jak o republikach radzieckich…

1 polubienie

Aktualny rząd boi się tylko jednego, że straci władzę.

2 polubienia

Czasu rozliczen sie boi

1 polubienie