A czy strach cos zmieni?
I znowu film niedostepny…
Nie patrz w górę
Dzięki. Kosmitów nigdy nie za duzo
Proponuję, by pierwsze miejsce, na którym będzie oficjalne spotkanie z Kosmitami nazwać Kosmitów. Może to będzie miasto, może wieś … Kosmitów by pasowało, ale lepiej zapytać innych …
Bo musimy wybrać czego się bać. Jak już się bałam covidka i że nie odzyskam węchu to teraz się boję, że zachorowałam. Nie będę sobie dokładać zmartwień przecież…
A akademik profesor Kosmitow nazwy przypadkiem nie zastrzegl?
Kosmitowo - bardziej swojskie.
A później, jakby się wioska rozrastała byłoby: Kosmitowo Huby albo Kosmitowo - Wybudowanie …
Jeśli byłyby dobre wody gruntowe to i Kosmitowo - Zdrój by mogło być
To jak kosmici przywiozą od siebie jakieś kosmiczne wody lecznicze.
Jeszcze może być: Wola Kosmicka, Kosmitowo Wielkopolskie, Pomorskie, Lubelskie, itp.
Kosmitowo Dolne i Gorne?
Kosmitowo Wolskie to jednak proponowalabym zalozyc po niewidoczniej stronie Ksiezyca.
I Kosmitowo Wielkie, Kosmitowo Stare i Kosmitowo Nowe.
Kosmitowo i Kosmitów (w zależności od tego czy północna Polska czy południowa)
Kosmitowo - Folwark, Kosmitowo - Błota, Kosmitowo Osiedle, Kosmitowo - Stacja Kosmitowo - Wyręby …
Oj będzie z czego wybierać
Jak znam życie, to łobuzeria z Osiedla będzie się na zabawach napierniczać z tymi z Folwarku
I wszyscy pojedziemy do Kosmitowa zamieszkać tam, bo to będą najmodniejsze miejscowości!
Nie boje się bo…strachu i pieniędzy nigdy nie miałam
No pewnie … Najlepsze kwatery będą w Kosmitowie Szlacheckim
Pewnie wiesz lepiej, tylko zastanawiają mnie te ciemne okulary. Na moim poprzednim forum zakładali je zwykle w sytuacji podstępów