Czyli zlikwidować policję, straż pożarną, służbę zdrowia i szkolnictwo, bo utrzymanie ich “idzie” z naszych podatków. Czysta anarchia.
Czyli za każdym razem po każdym wypadku premierzy jadą myśląc o głosach a nie o ofiarach? Ciekawe
I to jest bardzo dobra rada dla @Kacper_Jagielski. Teraz niech pomyśli, jak to zrobić
Służbę zdrowia jak najbardziej zlikwidować, powstaną prywatne kliniki. To samo ze szkołą.
Dlaczego my mamy płacić, bo jakiś czub zabił synusia? Niech rodzina się martwi i szuka ciała, a kasę, która poszła na akcję poszukiwawczą można było przeznaczyć właśnie na potrzebujące dzieci
Tak. Kampania trwa non stop. Całe 4 lata. Taka jest polityka. Ciągła walka. Najpierw o głosy, potem o utrzymanie elektoratu a następnie ponownie o glosy.
Ja to wiem, ale inni wolą płakać “na pokaz” nad jednym Brajanem.
To słabo… Bo każda taka wizyta premiera to dla mnie na minus a nie na plus… Premier powinien być mocny i nie okazywać takich odruchów… Czy prezydent… Wszystko jedno
Jak dla mnie to typowy temat w sezonie ogórkowym. Tragedia, ale nie warta takiego zamieszania.
Więcej zamieszania i szkody robi codziennie PiS i Kaczyński
Płaczą na zewnątrz. W środku cieszą się że ich rodzina jest git a dziecko bezpieczne. Naturalne. Współczujesz i jednocześnie doceniasz to co masz.
oczywiscie, ze tak
i do tego placza sie bez sensu (razem z dziennikarzami) pod nogami ludziom, ktorzy naprawde pomagaja.
jakos prezesowi to poszukiwanie nie przeszkodzilo zrobic kolejnego wyborczego show w Chelmie (o ile sie nie myle) tym razem?
PO robiło tyle samo szkód albo i jeszcze więcej
Może jak u Ciebie, czy u sąsiada, wybuchnie pożar to wtedy docenisz straż pożarną. Oby nie spotkało Cię żadne kosztowne nieszczęście.
Liczą na to że jako pierwsi wrzucą na social media fotkę z trupem nim ten zostanie zakryty i odgrodzony.
Na takim czymś można zarobić jak się sprzeda mediom
a prokurator generalny nie powinien byc jednoczesnie ministrem sprawiedliwosci i grac roli dzielnego szeryfa…
Dlatego się ubezpieczam na wypadek pożaru, nie szukam pomocy u innych
W końcu coś mądrego piszesz
mam wrazenie, ze juz trupy spowszednialy, teraz lepiej fotografuje sie i filmuje rozpacz tych co przezyli.
Lubie go. Fajny jest
Mamy wielu wolnych strzelców. Biegają z aparatami, kamerami i mikrofonami. Czasem to pomaga (np. obywatelskie zatrzymanie pijaka, polowania na pedofilów). Innym razem przeszkadza. Szczególnie wtedy kiedy fajna focia jest ważniejsza od prywatności rodziny, wciskanie się na pogrzeb itp.