To za mało. Fora to forma która się nieco przeżyła. Skąd brać użytkowników? Pasywnie? Że ktoś trafi?
Namawiać na siłę, też trudno, @anon86894402. Najlepszą metodą jest zachowanie poziomu, bo zaglądają do nas, zaglądają Swoją drogą, @Szczery_do_BULU mógłby od czasu do czasu wrzucić tu statystykę odwiedzin. Nie czulibyśmy się tak odizolowani.
No ukisimy na bank!
To nic nie da to zaglądanie, @anon86894402 ma rację.
Ale wy wszyscy wiecie lepiej. Byłam na takim forum i wspołtworzyłam je.
Ludzi trzeba zapraszać i w dodatku nie traktować z góry, żeby chcieli zostac. Na 100 zaproszonych przyjdzie kilku.
Ale chcesz się podniecać statystyką? Co ci to da?
To niełatwa sprawa i dużo pracy pozyskiwać wartościowych userów.
Z ciekawości, ale wpadłem tylko na chwilę, bo fora już mnie nudzą.
Wartościowych? A skąd wiesz na o czym forum kto jest wartościowy?
To że ktoś składnie pisze czy jest miły i grzeczny nie znaczy, że jest wartościowy.
Wartościowy to pojęcie wzgledne.
Jak Vilemo jest to jest już dobrze
Nie znaczy, ale może znaczyć. To pojęcie przecież względne. Jedno dla mnie jest pewne. Cham nigdy nie będzie wartościowym [jakkolwiek to pojęcie sobie przetłumaczysz] użytkownikiem żadnego forum.
To colins jest chamem pierwsza klasa wyzywając homo od zwyrodnialców i antykwa podobnie obrażając mnie i wyśmiewając mój nick, chcąc mnie poniżyć. I nie mówię o wczorajszym zajściu ale na starym pytamy.
Może samemu trzeba być wartościowym żeby takich ludzi przyciągnąć.
Macie mniemanie o sobie zbyt wysokie i mało kto tu wytrzyma.
@anon86894402
Potrzebna mi Twoja pomoc. Sprawa jest raczej pilna.
pisz na pw… może coś poradzę
@anon86894402 Dziękuję.
Mnie też brakuje kilku osób, nie tylko Tobie @collins02 …
Nawet rebus ułożyłam na jego cześć, a Ciebie leniwcu nie było…
To jest też w naszym interesie - patrz pkt 1. https://www.synonimy.pl/synonim/interes/
Czyli inaczej mówiąc to w naszym prąciu
Wszak mówią, że wszystko od prącia zależy
Pozycjonowanie będzie lepsze, jeżeli będą też linki do forum na innych witrynach. Miło byłoby, gdyby ci z Was, którzy mają własne witryny wstawili link do forum albo nawet jakiegoś ciekawego wątku…
Co racja to racja