Co rok płonie Hiszpania, Grecja, Włochy, Francja. To tylko kwestia wyższych temperatur czy może roślinności? Nie żebym zazdrościł ale Polska to jednak bezpieczny kraj jest. Nie ma arabów i pożarów
Z tego co wiem to we Francji są większe upały. W Hiszpanii zapewne też. A co do roślinności to nie mam pojęcia
Jak to nie ma. Były w czerwcu - pod Warszawą, w Parku Biebrzańskim i na Śląsku.
Teraz popadało troche, więc ściółka jest wilgotna i tak łatwo sie nie pali
Bo Nawrocki ustawę zavetował
![]()
Arabów masz co roku, coraz więcej…Nawet media zaczynają się z nimi liczyć…Góry oddane niczym bez walki…Atrakcja!!!
Póki co jednak,są oni na tyle inteligentni by nie wchodzić tu ze szmatami proroka a ze swoją kasą…Zamydlenie oczu,przy własnej przyjemności…Cóż łatwiejszego. ![]()
I na razie,nikogo to nie obchodzi…A"robota" sama się robi…
Natomiast jestem przekonany że na Zachodzie nic samo się nie dzieje na większą skalę…Tam zawsze wszystko można zwalić na upał…Nawet palącą się katedrę.I w stosownym momencie,zaprzestać śledztwa.
W jednym się zgodzę.
Szczelne granice,nawet w tak zakłamanym tych słów znaczeniu,to minimum.
I WYŁĄCZNIE wtedy,można zacząć dyskusje i poszukiwania przyczyn,jeśli się zminimalizuje czynnik ludzki.Ten przestępczy.
No coś się dzieje. W Katowicach powstaje sala modlitewna dla muzułmanów. Mieszkańcy są zaniepokojeni bo to ściśle centrum miasta i gęsta zabudowa. Interweniują posłowie konfederacji. Twierdzą że tak też było na zachodzie. Najpierw salki, potem sale, następnie meczety. Małymi krokami
Ale to jest akurat jasne.
Cały Zachód to przerabiał a teraz aby uniknąć oskarżeń,płaci ciężkie pieniądze aby tę swoją głupotę wyciszyć…
Najpierw salki aby “tolerancji” stało sie dosyć…
I zaraz potem,na obrzeżach tych salek,powstają tzw. szkoły koraniczne w których uczy się tylko 2 spraw.Koranu oraz realnej realizacji hasła,“śmierć Ameryce”
Cały świat o tym wie i to od przynajmniej 35-40 lat.
Konfa jaka jest taka jest ale europejskiej obłudy i zakłamania im nie zarzucisz!
I to już nie jest kwestia polityki.
To jest nauka nowożytnej historii!
Tej sprawdzalnej nawet za naszego życia!
O ile oczywiście potrafisz wystawić nos poza swoje osiedle
No nie gadaj…Serio?
![]()