Dlaczego?

“wpis nie może być pusty…”

2 polubienia

bo z próżnego to i Salomon nie naleje :upside_down_face: :upside_down_face: :upside_down_face:

4 polubienia

Na pochyłe drzewo to nawet Salomon nie naleje.

.jako mod powinnaś być na bieżąco w pewnych sprawach. :rofl:

2 polubienia

a co mnie jakis Salomon obchodzi? wole salami.

1 polubienie

Dlaczego wpis nie może być pusty?

Gorzej. Tytuł tematu też musi zawierać przynajmniej 7 znaków, a jak się próbuje doklepać kilka liter, to wyskakuje komunikat, że jest za długi.

.jak tu kurła żyć. :unamused:

5 polubień

To ja mam też coś ciekawego:

Takie coś pokazuje mi się czasem na PW. Liter nie brakuje, bo jest więcej niż 10. Koleżanka rozumie o czym piszę, ja też wiem o czym, więc dla kogo jeszcze treść musi być jasna skoro to rozmowa prywatna? :joy:

7 polubień

W pustych wpisach podobno bardzo łatwo mogą się zagnieździć wszelkie siły zła. Tak się już raz stało w Azerbejdżanie. Obecnie Azerbejdżan ma z tego powodu wielkie kłopoty … Na ten temat nie jesteś w stanie nic się w necie dowiedzieć, możesz sama sprawdzić …
To właśnie przez te siły …

Ja Ci mówię lepiej nie ma co ryzykować i wpisu nie zostawiać pustego …

6 polubień

W internetach nie tylko na forach i na pytamy, jest sporo “pustych” wpisów i tematów.

.co by życie smaczek miało.

2 polubienia

system dba o zdrowie psychiczne uzytkownikow :joy_cat: :joy_cat: :joy_cat:

1 polubienie

Myślisz, że system obawia się, że zielony kolega był zakaźny? :thinking:

1 polubienie

U Ciebie to i tak treść wygląda jasno.

U mnie zawsze treść wygląda niejasno (bo mam ciemne tło) i system się już przyzwyczaił …

3 polubienia

@benasek , a skąd wiesz, ze mam jasne tło? Masz jakąś możliwość, żeby na moje tło zaglądać? :astonished:

1 polubienie

Stąd, bo dałaś skan … :thinking:

3 polubienia

Tu nie ma nic to śmiacia. Tak ten Wrzechświat jest skonstruowany, że z informacją jest jak z energią. Nie można jej zniszczyć, czy skasować. Raz zapisana będzie trwać wiecznie i w każdym momencie możliwe jest jej odczytanie przez osoby postronne. Nie można ufać, że PW, to jedynie wiadomość prywatna.

Należy być wdzięcznym twórcom algorytmu tego forum, że zadbali, by nawet obgadywanie innych uczestników było jasne, rzeczowe i konstruktywne.

5 polubień

Sorry ze sie wtrącę ale mam ciemne tło i dlatego tresci wyglądają jasno :joy:
I tak zostanie.

3 polubienia

Widzę, że kolega czuje bluesa … O ile pamiętam, zawsze czuł :grin:

1 polubienie

Zebys Ty wiedzial jak mną trzęsie…
Trudny czas w pracy,niejasne intencje szefostwa…
Ale staram sie!
Pracuje sie po to by normalnie zyć.
Niestety są i tacy którzy żyją po to by pracować i zawsze cholera,wchodze z nimi w konflikt :roll_eyes:
Ale ok.Jutro wieczorem bedę chyba w lepszym nastroju :wink:

2 polubienia

A ja gdy raz chciałem skopiować swój post do innego materiału dostałem komunikat "Twój post jest podobny do materiału który niedawno zamieściłeś " - i odrzucił!

5 polubień

Czyli wygląda na to, ze nie można tej samej tajemnej informacji przekazać dwóm osobom? To znaczy, że system pilnuje, żeby nie plotkować ani nie zdradzać tajemnic :joy:

2 polubienia

System pilnuje, żeby powiedzieć B, skoro powiedziało się A, a nie nadawać w kółko to samo.

.że też Harmonikowi takie komunikaty nie wyskakują.

2 polubienia