Jak tam u Ciebie z ambicją i wyzwaniami?
Czekaja na lepsze czasy
Na razie ambicja ogranicza się do zachowania stanu rownowagi psychicznej. ![]()
![]()
![]()
Ambicje zostały rozwalone przez realia. Często dochodziło do podcinania skrzydeł przez co w pewnym momencie marzenia ustąpiły stabilizacji.
Cóż, życie.
Obecnie dążę do tego by dożyć sędziwego wieku w zdrowiu i radości. By mieć stałe pieniędze.
Skończę ostatecznie w dps. Jak większość z nas. Chyba że bozia się zlituje i zaoszczędzi nam wieloletniego leżenia i cierpienia.
Zdrówko
![]()
Zdrówko ![]()
Coraz wiecej krajow wprowadza prawo do godnego odejscia czyli zezwala na pomoc przy samobojstwie.
Na szczescie jest to kontrolowane, bo zwolenniczką eutanazji nie jestem.
Ambicja? Starac się nadążać za niemozliwym - czyli zrozumiec otaczajacy mnie swiat. Ktory ostatnio zwariował.
Woda w proszku.
.no need to ask.
Tak w ogóle?
Wyzwania chyba na dzisiaj,raczej.
Niczym zdobycie szczytu…
Ale takze regularnie mierze czas przy pewnym podejzdzie na rowerze.
To takie male,osobiste sprawki.Grunt by byc lepszym a nie opadać z sił…
Kiedyś w pracy,pracowalem nad wymową…Aż mnie ciary przechodza,co to była za mordęga,pozbycie sie regionalizmu,akcentu…
Inna sprawa że dobry wykładowca/aktor,procentuje do dzisiaj!
Plus pewna poetka…
Osadzona w wózku,piła jak my…Ale jej wrazliwość,właściwie każda rozmowa z nią…Jej spostrzegawczość aż peszyła.
Ona byla zawsze o krok z przodu…Nim w ogóle sprecyzowałem myśl…
Nie powiem Ci nic więcej bo tutejsze mendy nie śpią…
Nie mam juz tego stosunku do forum co jeszcze pare miesiecy temu. ![]()
Wow…o tej porze taka samokrytyka ![]()
.szacun.
Do Wszystkich
Powyższa konfiguracja liter usilnie próbuje zrobić z forum prywatny folwark autora tej konfiguracji. Użytkownicy poustawiani są według hierarchii i podzieleni na lepszy i gorszy sort, a pomiędzy nimi jest jeszcze coś niezdefiniowanego.
W tej sytuacji nie mogłem oprzeć się pokusie, by przypomnieć, że tego typu praktyki kolidują z ogólnie zatwierdzonym REGULAMINEM.
Z nadzieją, że w przyszłości wszyscy użytkownicy Pytamy, będą się do tego REGULAMINU stosować,
Pozdrawiam
ZiraaeL
DEKALOG
- Należy pamiętać, że każdy człowiek jest inny, niepowtarzalny. Ma inną wrażliwość, różne pasje, poglądy i zainteresowania. To czyni nas wyjątkowymi. O tym kim jesteśmy nie świadczy wykształcenie, majątek, wygląd, talent, ale to jak traktujemy drugiego człowieka. Szanujmy siebie nawzajem!
- W trosce o poziom dyskusji i kulturalną wymianę poglądów Użytkownicy proszeni są o przestrzeganie zasad ogólnie przyjętej netykiety.
- Wypowiadaj się w sposób kulturalny. Wystrzegaj się używania określeń wulgarnych, również w postaci skrótów i ilustracji. Nie rozpowszechniaj treści naruszających dobra osobiste Użytkowników forum. Miej również świadomość, że decydując się na ujawnienie prywatnych informacji o sobie na forum, informacje te automatycznie stają się informacjami publicznymi.
- Staraj się pisać na temat. Użytkownicy, którzy nie życzą sobie odbiegania od tematu mają tę opcję zaznaczoną w swoich profilach.
- Nie publikuj gróźb, oszczerstw, i napastliwych wpisów naruszających dobra osobiste lub wolność obywatelską, propagujących nietolerancję, przemoc, nienawiść na tle rasy, religii, orientacji seksualnej, płci itp.
- Nie prowokuj innych Użytkowników forum w celu świadomego wywołania negatywnej reakcji (tzw. trolling).
- Nie wywołuj w swoich wypowiedziach Użytkowników, którzy sobie tego nie życzą.
- W przypadku naruszenia zasad Administratorzy i Moderatorzy mogą zastosować progresywną dyscyplinę w postaci:
przeniesienia wpisu
usunięcia wpisu
zablokowania konta na krótki czas
24 – godzinnego bana
48 – godzinnego bana
tygodniowego bana
dwutygodniowego bana
zawieszenia lub usunięcia konta. - W przypadku rażącego lub systematycznego naruszenia regulaminu forum Użytkownik, może zostać zablokowany bez wcześniejszego ostrzeżenia.
- Od decyzji moderatora Użytkownik może się odwołać do zespołu moderatorów, wysyłając prywatną wiadomość do grupy „moderatorzy” lub do administracji. Jeżeli odwołanie zostanie uznane, Użytkownik otrzyma odpowiedź, a oryginalna decyzja moderatora może zostać zmieniona.
- Administracja serwisu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za treści publikowane na forum, za treść wstawioną na forum odpowiada autor wpisu.
Drodzy uzytkownicy @collins02 , @ZiraaeL . Bardzo prosze swoimi animozjami nie zasmiecac skadinad ciekawego pytania koleżanki @Ajko.
Żeby jasność była. Nie żywię żadnych animozji do użytkownika @collins02 Skąd takie bezpodstawne zarzuty? Nie podoba mi się jedynie konfiguracja liter, którą znajomością języka polskiego zdołałem odszyfrować. Jest niezgodna z regulaminem w kilku punktach. Jest mi obojętne, kto jest autorem tej konfiguracji. Nie oceniam jej autora, a samą konfigurację i wynikły z niej przekaz.