Unia B? Cywilizacyjny skok wstecz?
Adolf śmieje się w piekle?
jak VOX hiszpanski jest proputinowski to ja panie Tusk jestem cesarzaowa chinska.
ultraprawicowa postfrankistowska partia ma Putina popierac? wolne zarty.
inna sprawa, ze VOX podpisze wszystko byle zaistniec na arenie miedzynarodowej, nie patrzac nawet na to, ze ich patron niejaki Franco niedawno wyeksmitowany z paradnego grobowca w Valley de los Caidos w nowym grobie na prawie wiejskim cmentarzu sie przewraca.
VOX jest przede wszystkim tuba koscielna, i tu bym jednak szukala zrodel tego dosc egzotycznego przymierza.
jedyne co widze wspolnego w tych partiach? sa typu wodzowskiego i laczy je autorytarny populizm.
Ty chyba powinieneś wiedzieć najlepiej co robi Adolf w piekle w końcu jesteś diabłem
Jeśli Kaczyński coś podpisuje, to ja jestem przeciw…
Ani to jego pomysl, i ciagle projekt nie rzeczywistosc.
Salvini z Wloch probuje zalozyc cos w rodzaju salonu odrzuconych skladajacy sie z partii ultrakonserwatywnych, nacjonalisycznych i eurosceptycznych. I tylko pod tym wzgledem Tusk ma racje, ze jest to na reke Putinowi, dla ktorego silna UE jest wrzodem na d***.
Poza tym partie te maja bardzo rozne pomysly na realizacje swoich celow. Ot takie doraźne przymierze na poziomie parlamentu europejskiego. Obawiam sie, ze stare polityczne wygi z Kaczki zrobia sobie pieczyste, a jak zwykle na tym ucierpi Polska.
No, niestety…
Adolfowi nie do śmiechu! Ma większe zmartwienie: gdzie jego idee “czystej, nordyckiej rasy”?
Hitler sie śmieje…Co to znowu za tejemniczy przewód myślowy?Narodowy socjalista prawicą?
No chyba ze pozostale partie sa jak nasz pis,narodowo socjalistyczne.
Co zapewne w kazdym kraju przybiera inny obraz…
Mnie nie interesuje to brykanie w ue bo jak ktos bez ustanku prowokuje,pozbawia niepodległosci,samostanowienia i nie znosi żadnego sprzeciwu i niczym ekstremalny arogant ktory w porywach wyjatkowej glupoty uważa sibie za nieomylnego to w końcu zawsze doczeka sie opozycji.Najnormalniej w świecie.
Ale juz szczytem wszystkiego jest nazwanie tego towarzystwa"proputinowskim".To typowy wysięk umyslu tęczowego lub pochodnego,dla ktorego jak nie jesteś z nim to znaczy ze jesteś faszysta…
Na naszym forum takze nie brak takich wypadów.Choć mialem nadzieje ze to juz przeszłość wraz z odejsciem grzechotnika… ![]()
A dla mnie to tylko czcza gadanina.Taki Kaczyński,najwiekszy poza Ukrami,wyobrażalny wróg Putina mialby wzbudzać w nim zainteresowanie lub sympatie???No mozna o nim powiedzieć wiele ale z pewnością to nie jest dureń.
Dla niego z pewnością jest to ruch na poziomie warcholstwa.Jak bójka w szkole na dużej przerwie:))
Ja sie obawiam, ze on te bojke traktuje niczym odsiecz wiedenska.![]()
Ale jaja ! Dopiero teraz to zobaczyłem i wygląda to mega tragicznie ![]()
W ONRze XD
Oj tam. podpisał oddanie całej swojej emerytury… nadal przeciwna?