Do wyboru do koloru?

6 polubień

co juz powybrzydzac nie mozna?
ale myslalam, ze ciuchy przymierza? tylko to trwaloby wiecej nia piec minut. :wink:

2 polubienia

Najgorzej stać za taką. Człowiek wtedy zaczyna rozumieć morderców.

3 polubienia

a jak wszyscy sa tacy?
tu w sklepach miesnych sa automaty z kawa i laweczki - bo kazdy grymasi i wychodzi nie z ochlapem, ale miesem czy wedlinami tak przygotowanymi, ze w domu tylko gotowac.
w rybnych jest podobnie.
a w marketach po prostu wliczasz to w czas zakupow. bierzesz numerek i idziesz robic inne zakupy. chyba, ze lubisz obserwowac z jaka wprawa sprzedawcy potrafia sie poslugiwac nozem czy tasakiem?
jak nie chcesz czekac to skladasz zamowienie i odbierasz gotowa paczke, ale co to za przyjemnosc jak pomarudzic nie mozna?

3 polubienia

covid

8 polubień

Cudowne! :rofl:

2 polubienia

Są wyjątki. Znam bardzo dobrze takiego, co go i z 40C do łóżka nie zagonisz. Chyba. że o samo leżenie nie chodzi, to i owszem, nawet zaganiać go nie trzeba… :stuck_out_tongue_winking_eye: :innocent:

5 polubień

Pij!

1 polubienie

Nawet nie mam zamiaru przestawać.

2 polubienia

Kolega @birbant to często tak o sobie pisuje czy tylko dzisiaj? :wink: :upside_down_face:

2 polubienia

Ktoś musi to światu obwieszczać. A jak nikt nikt chce, to pozostaje kolega birbant sam o sobie… :joy: :rofl:

3 polubienia

Masz rację! Czas się przyznać! :joy:

2 polubienia

Niestety też miałąm wątpliwą przyjemność stać za taką panią w kolejce do lady z wędlinami. W koncu odeszłam i wziełam coś z półki zapakowane, straciłam cierpliwość po prostu, a czas mój bezcenny.

3 polubienia

Czyżbyś znał mojego męża?

1 polubienie

Jakbyś nie wiedziała… :grinning: Spoko gość.

2 polubienia