Dobry Spot wyborczy.

Konfederacji, uderzający w PIS a jednocześnie w resztę “układu okrągłego stołu” i Lgbt.

Lista nr 4… to będzie też wynik. Olbrzymi sukces: Cztery procent :stuck_out_tongue:

Cała Totalna będzie miała 40… I olbrzymi sukces… I nic z tego… Też dobre.

Pis nie dał rady… Ja Konfederacji dam radę: Jeśli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz :wink:

Szkoda ze takich Rad nie dajesz nieudacznikom z PO czy lewicy :rofl: nawet do pisu w takich sytuacjach się nie doczepiaja ludzie jak teraz ty… Czyli widać że Konfederacja to nie ten system… Juz lepszy pis :rofl:

Tak… konfederacja to antysystem :stuck_out_tongue: Dokładnie… tak jak Kukiz, który wszedł do sejmu i jak nie ma kaski i szans, to od razu wszystko z niego uciekło do systemu. Na końcu sam Kukiz uciekł do systemowego PSL… żeby mieć szansę być w systemie.
Ci ludzie w cyniczny sposób żerują na bezrefleksyjnym oporze, licząc na to że uzbierają z 7-9%, co da im dobre diety i pieniążki na utrzymanie.

2 polubienia

Pisałeś juz kilka dni temu to samo o kukizie a ja już Ci na to odpisywałem… Kukiz to żaden antysystem w porównaniu do konfederacji. Ja się dopiero niedawno dowiedzielem w ogóle że ktoś tak nazywa kukiza… Nie wiem czy to nie od wtedy jak pojawiła się Konfederacja, zaczęto w mediach nazywać kukiza antysytemowym jako bezpieczna alternatywa dla systemu… XD

Poczekamy, zobaczymy. Jeżeli zdobędą kilka mandatów, to niemal natychmiast pójdą do pisu… bo tam jest kasa i stanowiska :wink:

Nie ma szans.

Konfederacja,to ci od Korwina?
Im nawet czterech procent nie wroze.

Bo patrzysz tylko na Korwina. On tam nie jest najważniejszy. Tak jak ktoś patrzy tylko na Kaczyńskiego i nienawidzi pis bo wszędzie widzi tego Kaczyński. No i bez urazy ale piszac że im 4 procent nie wrozysz świadczy o typowej złośliwości albo niedoinformowania na temat aktualnych sondaży czy spraw cenzury tej partii w mediach czy sondazowniach. Partia ta wygrała kilka dni temu proces z tvp o manipulowanie sondażami i nie uwzględnianie konfederacji w nich w wiadomościach… To samo zrobił tvn na wiosnę przy ogłaszaniu komitetów wyborczych które zgłosiły się do wyborów PE… W ogóle o nich nie wspomnieli a pokazali komitety 10 razy mniejsze LOL… I w ogole wiadomości xenzuruja ta partie i pomijają jak tylko mogą bo wiedzą że to zagrożenie. W ogóle to jest dziwne jeżeli jest 5 kandydatów w wyborach i tak nienawidzić ten 5ty “najnormalniejszy” a jednocześnie narzekać na te 4 w sejmie… Czyli jednak wolimy ten popisowy układ? Kolejna osoba przyznaje. Ok :rofl:
No i tak to wyglada… Nie wiem ale oni są i tak bee bo tam jest ten oszolom Korwin xd nawet jeżeli mówią z sensem. O czy Brauna. Zapomniałem o tym braunie :rofl:

Noo kolego niestety,bzdurne wypowiedzi Korwina,beda sie za ta partia ciagly,jak smrod za skunksem.
To co pisze,to sa tyllo moje obserwacje.
Nie jestem poplecznikiem zadnej partii,
Jak polacy wybiora,tak beda mieli.
Moge tylko dodac,patrzac na liste kandydatow,ze maja wybor,miedzy Dzuma a Cholera.
Sa dwie liczace sie partie,reszta to satelity,lub choragiewki,ktore wejda w koalicje nawet z diablem,byle byc w rzadzacym teamie.
Powoli sprawdzaja sie slowa V9n Bismarcka
,Polskiecsie nie da podbic,
Ale daucie im rzadzic,sami sie wykoncza’’
I to sie sprawdza.
Nikt nie patrzy,ze jakies posuniecia sa dobre,tylko panuje zasada,pomysl przeciwjika musi byc zly,trzeba niszczyc wszystko,co zrobi opozycja,a swoja niudolnosc,maskuje sie dzialaniami opozycji.
I tak sie dzieje od pokolen.
I to jest smutne.