Dołączysz?

Tu w pdf naklejka do wydrukowania:
http://bojkot2020.pl/wp-content/uploads/2020/04/nie-wrzucac-kart-naklejki.pdf

Nie dolacze
Zeby nie wiem co robili karta do mnie na czas nie dojdzie. Nie wiem jak w np. Wielkiej Brytanii, ale musieliby to wyslac uprawniona firma kurierska, ktora zapewni kwarantanne zadzumionej przesylce z Polski. A i to jak udowodnia, ze organizowanie wyborow w czasie kiedy sa wazniejsze rzeczy do wyslania?
No chyba, ze dolaczyluby to jako gratis do maseczki? A potem jak to odeslac? Zuzyta maseczke do regeneracji w konsulacie?

2 polubienia

O ile dobrze slyszalem pare dni temu,emigracja została wyłączona z głosowania…

2 polubienia

Czyli pozbawiono ludzi konstytucjonalnego prawa.

5 polubień

a bo to pierwszy raz?

4 polubienia

Osobiście można głosować. Na milion Polaków w GB jest całe 10 punktów wyborczych. Jakbyście głosowali mądrzej, jak w Ameryce, to byłoby więcej punktów. :rofl: :rofl: :rofl:

2 polubienia

Juz widze to pospolite ruszenie na Madryt i Barcelone. Glowne ogniska zarazy…

1 polubienie

Jeżeli chcą kary? Z takich zdzierać kasę to przyjemność XD

może KOD zrozumie, że bojkot - to 100% wygrana PiS

2 polubienia

Bezsensowna propozycja z tymi naklejkami. Kto to będzie potem zdzierał?
Wrzucenie pakietu do skrzynki niczym nie grozi. Każdy może potem taki pakiet wrzucić do makulatury a nie do skrzynki pocztowej.
Dylemat jest inny, głosować czy nie głosować. Myślę że trzeba obserwować pilnie notowania opozycji.
Jest jeszcze problem Sądu Najwyższego, Chodzi o to aby Gersdorf jednak przeprowadziła wybory kandydatów na swojego następcę. Twierdzenie że to byłoby niezgodne z prawem to wywieszenie białej szmaty. Kaczyński takich obiekcji nie będzie miał jak wepchnie swojego kandydata dowolnym sposobem.

5 polubień

Kosiniak!

A mnie pozbawiono konstytucyjnego prawa do głosowania. A może przyjdzie do mnie list? :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Przypomna sobie o Tobie jak zalatwisz sprawy emerytalne, tylko uwazaj, zeby skarbowka zamiast komisji wyborczej sie Toba nie zainteresowala.

2 polubienia

Jakby nie komentowac. Jakby nie bojkotować. To zupełnie bez znaczenia. Zostało postanowione że się odbędą - to odbędą. Choćby skały srały. Choć wzieło udział 5% uprawnionych. Choćby zaraza, powódź i przemarsz wojsk…A na dotatek wynik juz jest ustalony. .

5 polubień

Wandalizm. Jak by mi ktoś chciał okleić skrzynkę, to bym pogonił. O udziale w wyborach wolę decydować sam za siebie, natomiast ta akcja to coś w rodzaju niesławnego “zabierz babci dowód” może całkiem odwrotny skutek przynieść.

4 polubienia

Przed 1 maja nastapi cud uzdrowienia narodu, dzwony dziekczyniie brzmiec beda.
Na larum zagraja po podliczeniu jedynie slusznych glosow.

2 polubienia

Nie wiem czy mam się obrazić czy ucieszyć.image
W Wielkiej księdze przekleństw polskich takiego obscena nie znalazłem. Ale wsród pochwał i uszanowań również nie.image

Na bezrybiu i Kosiniak ryba. Ksiegi pomyliles, trzeba bylo po Ksiege Przyslow siegnac :stuck_out_tongue_winking_eye::rofl:

2 polubienia