Tu w pdf naklejka do wydrukowania:
http://bojkot2020.pl/wp-content/uploads/2020/04/nie-wrzucac-kart-naklejki.pdf
Nie dolacze
Zeby nie wiem co robili karta do mnie na czas nie dojdzie. Nie wiem jak w np. Wielkiej Brytanii, ale musieliby to wyslac uprawniona firma kurierska, ktora zapewni kwarantanne zadzumionej przesylce z Polski. A i to jak udowodnia, ze organizowanie wyborow w czasie kiedy sa wazniejsze rzeczy do wyslania?
No chyba, ze dolaczyluby to jako gratis do maseczki? A potem jak to odeslac? Zuzyta maseczke do regeneracji w konsulacie?
O ile dobrze slyszalem pare dni temu,emigracja została wyłączona z głosowania…
Czyli pozbawiono ludzi konstytucjonalnego prawa.
a bo to pierwszy raz?
Osobiście można głosować. Na milion Polaków w GB jest całe 10 punktów wyborczych. Jakbyście głosowali mądrzej, jak w Ameryce, to byłoby więcej punktów.
![]()
Juz widze to pospolite ruszenie na Madryt i Barcelone. Glowne ogniska zarazy…
Jeżeli chcą kary? Z takich zdzierać kasę to przyjemność XD
może KOD zrozumie, że bojkot - to 100% wygrana PiS
Bezsensowna propozycja z tymi naklejkami. Kto to będzie potem zdzierał?
Wrzucenie pakietu do skrzynki niczym nie grozi. Każdy może potem taki pakiet wrzucić do makulatury a nie do skrzynki pocztowej.
Dylemat jest inny, głosować czy nie głosować. Myślę że trzeba obserwować pilnie notowania opozycji.
Jest jeszcze problem Sądu Najwyższego, Chodzi o to aby Gersdorf jednak przeprowadziła wybory kandydatów na swojego następcę. Twierdzenie że to byłoby niezgodne z prawem to wywieszenie białej szmaty. Kaczyński takich obiekcji nie będzie miał jak wepchnie swojego kandydata dowolnym sposobem.
Kosiniak!
A mnie pozbawiono konstytucyjnego prawa do głosowania. A może przyjdzie do mnie list? ![]()
Przypomna sobie o Tobie jak zalatwisz sprawy emerytalne, tylko uwazaj, zeby skarbowka zamiast komisji wyborczej sie Toba nie zainteresowala.
Jakby nie komentowac. Jakby nie bojkotować. To zupełnie bez znaczenia. Zostało postanowione że się odbędą - to odbędą. Choćby skały srały. Choć wzieło udział 5% uprawnionych. Choćby zaraza, powódź i przemarsz wojsk…A na dotatek wynik juz jest ustalony. .
Wandalizm. Jak by mi ktoś chciał okleić skrzynkę, to bym pogonił. O udziale w wyborach wolę decydować sam za siebie, natomiast ta akcja to coś w rodzaju niesławnego “zabierz babci dowód” może całkiem odwrotny skutek przynieść.
Przed 1 maja nastapi cud uzdrowienia narodu, dzwony dziekczyniie brzmiec beda.
Na larum zagraja po podliczeniu jedynie slusznych glosow.
Nie wiem czy mam się obrazić czy ucieszyć.
W Wielkiej księdze przekleństw polskich takiego obscena nie znalazłem. Ale wsród pochwał i uszanowań również nie.
Na bezrybiu i Kosiniak ryba. Ksiegi pomyliles, trzeba bylo po Ksiege Przyslow siegnac ![]()
![]()