Dominika Żukowska

Ktoś znał? Słuchał?

Dziś odeszła… piękny głos, bardzo skromna i sympatyczna osoba…

1 polubienie

Niestety nie znałem

1 polubienie

Była kiedyś na Trójce,cykliczna audycja"W kręgu ballady".Przez długie lata byłem na bieżąco,chodziłem na koncerty Starego Dobrego Małżeństwa czy Wolnej Grupy Bukowina.Byłem dwa razy na Elżbiecie Adamiak i raz na Czerwonym Tulipanie…Tej pani jednak nie znam.
Skoro jest okazja,przypomnę..Dominika tez chyba by się nie obraziła…

3 polubienia

Rano dowiedziałem się o tym jakże smutnym wydarzeniu.
Zginęła w wypadku …

Nie ma dnia, bym się nad takimi sprawami życia i śmierci nie zastanawiał …

3 polubienia

A propos…
Wojtek Belon,prawdziwy gigant jeśli chodzi o ten nurt,zmarł w wieku zaledwie 33 lat…Coś nerkami,o ile pamiętam…

1 polubienie

Straszna wiadomość, bardzo ja lubiłem. Kilka razy słuchałem jej na żywo w duecie z Koryckim, zarówno na Mazurach jak i w Warszawie. Pięknie śpiewała ballady i szanty ciepłym, aksamitnym głosem…

Ta informacja została juz zdemontowana, to nieprawda. Zmarła z przyczyn naturalnych we własnym domu.

3 polubienia

Kojarze. Szanty… I lodzki Kubryk.

2 polubienia

Bardzo lubiłam jej niski, ciepły głos. Z kim teraz zaśpiewa Korycki? Prawie codziennie słucham ich na youtube. I co? I to już koniec? Tak nagle?

2 polubienia

Tak rano przeczytałem, potem już nie wnikałem czy to był wypadek, czy inna przyczyna. Może znów zdementują, że nie w domu a gdzieś indziej.
Ot dziennikarstwo.

4 polubienia

To informacje od rodziny

1 polubienie

Jak można być takim scoorvysynem by w obliczu śmierci,podawać bełkot a nie informacje???
Jest chyba jakaś różnica miedzy wypadkiem a śmiercia"naturalną"[cokolwiek ma się kryć za tym pojęciem].
Ale nie…Byle śmieć aż się ślini by być pierwszym ze swoim newsem…

2 polubienia

Nadal będziemy jej słuchać… dzięki temu nadal będzie w naszej pamięci.

3 polubienia

Ostatnio bylem na ich koncercie w Muzycznym… pelny Muzycznym. Jak zawsze wyjatkowy koncert

3 polubienia

Znalazłem fotke z ich koncertu w Sztynorcie w 2016.