myślących, odczuwających, pragnących żyć i kochać, pożytecznych, harmonijnych ryb, za bezmyślne okrucieństwo i barbarzyństwo, i zrezygnujesz z niego?
- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie nt. temat
0 głosujących
myślących, odczuwających, pragnących żyć i kochać, pożytecznych, harmonijnych ryb, za bezmyślne okrucieństwo i barbarzyństwo, i zrezygnujesz z niego?
0 głosujących
Jadłem wczoraj Paluszki rybne… Ale to z kartonika jest.
Same się w kartoniku nie znalazły…
Zwierzęta w dziczy chyba też zjadają się nawzajem
Eliminują pożytecznie spośród siebie osobniki chore, zużyte, cierpiące, aby żyły tylko osobniki zdrowe, sprawne, zadowolone, szczęśliwe.
Proponuje harmonijnie
ostrygii z szampanem
A ty myślisz że jakie my jemy? Te najsłabsze, nie wartościowe i smutne. Ja sobie nie wyobrażam popierdalać za tygrysem by zjeść obiad.
Ale ryby są zdrowe.
Najpierw ogłaszasz, że zwierzęta nie chorują, a następnie piszesz o chorych zwierzętach i cierpiących. Sam sobie zaprzeczasz. Twoje buty też tak bredzą?
Kolega sie zapetlil tu trzeba na Semena
Harmonik znów bzdury pleciesz. Czemu tak jest? Czemu masz tak mało wiedzy, której wszędzie tylko rękoma brać?
Jak ten robak morski eliminuje
“osobniki chore, zużyte, cierpiące” ?
On wpiernicza osobniki zdrowe, chcące jak piszesz żyć, bla bla bla …
Jak chcesz, napiszę Ci pozycje, dzięki którym trochę się podszkolisz w podstawowej wiedzy z dziedziny biologii.
Przecież harmonik stale bzdurzy o tym, o czym pojęcia nie ma.
Podobno ma mądre buty …
Przy nim, to i betoniarka jest inteligentna.
O ile betoniarka nie jest wiadomonacyjna
I nieharmonijna szujowato.
A wiesz od lat powtarzasz te same pytania? Inwencji tworczej ci chyba brakuje Zbig.