myślących, odczuwających, pragnących żyć i kochać, pożytecznych, harmonijnych ryb, za bezmyślne okrucieństwo i barbarzyństwo, i zrezygnujesz z niego?
- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie nt. temat
0 głosujących
myślących, odczuwających, pragnących żyć i kochać, pożytecznych, harmonijnych ryb, za bezmyślne okrucieństwo i barbarzyństwo, i zrezygnujesz z niego?
0 głosujących
Jadłem wczoraj Paluszki rybne… Ale to z kartonika jest.
Same się w kartoniku nie znalazły…
Zwierzęta w dziczy chyba też zjadają się nawzajem
Eliminują pożytecznie spośród siebie osobniki chore, zużyte, cierpiące, aby żyły tylko osobniki zdrowe, sprawne, zadowolone, szczęśliwe.
Proponuje harmonijnie
ostrygii z szampanem

A ty myślisz że jakie my jemy? Te najsłabsze, nie wartościowe i smutne. Ja sobie nie wyobrażam popierdalać za tygrysem by zjeść obiad. ![]()
Ale ryby są zdrowe.
Najpierw ogłaszasz, że zwierzęta nie chorują, a następnie piszesz o chorych zwierzętach i cierpiących. Sam sobie zaprzeczasz. Twoje buty też tak bredzą?
Kolega sie zapetlil tu trzeba na Semena ![]()
![]()
Harmonik znów bzdury pleciesz. Czemu tak jest? Czemu masz tak mało wiedzy, której wszędzie tylko rękoma brać?
Jak ten robak morski eliminuje
“osobniki chore, zużyte, cierpiące” ?
On wpiernicza osobniki zdrowe, chcące jak piszesz żyć, bla bla bla …
Jak chcesz, napiszę Ci pozycje, dzięki którym trochę się podszkolisz w podstawowej wiedzy z dziedziny biologii.
Przecież harmonik stale bzdurzy o tym, o czym pojęcia nie ma.
Podobno ma mądre buty … ![]()
Przy nim, to i betoniarka jest inteligentna.
O ile betoniarka nie jest wiadomonacyjna
I nieharmonijna szujowato.
A wiesz od lat powtarzasz te same pytania? Inwencji tworczej ci chyba brakuje Zbig.