…jest dalece lepszy, niż patologiczna ludzkość, bezmyślnie oddająca się wsuwom międzynożnym?
- Dopuszczam, że albatros jest lepszy
- Lepszy jest człowiek
- Oba stworzenia diabła warte
- Mam jeszcze inne zdanie na ten temat
0 głosujących
…jest dalece lepszy, niż patologiczna ludzkość, bezmyślnie oddająca się wsuwom międzynożnym?
0 głosujących
Ma ptaszyna zdrowie
Prawie jak papugi kakadu (80 to niekoniecznie rekord, ogolnie tez ptaki dlugowieczne, co ciekawe im wieksza tym dluzej zyje)
Liturgiczna szata, w Polsce; wspak lepszy, gorszy,
morski ptak, miłośnik dorszy.
Stary albatros i może.
Albatrosica…
Mam apel do autora pytania i wszystkich innych.
Mamy tutaj indywiduum które poczyna sobie tak, jak dżentelmen zaproszony na przyjęcie gdzie wysrał się na środku salonu. I nie przeprosił.
Serdecznie namawiam do ignorowania jego wpisów a szczególnie do nie używania jego idiotycznych nowozwrotów językowych. Nie są nam potrzebne bo język polski jest wystarczająco bogaty aby wyrazić to co pomyśli głowa.
Przypomniała mi się stara przyśpiewka studencka na melodię Chacharów:
Czy normalna, zdrowa ryba
może dygnąć wieloryba?
Ależ owszem, czemu nie?
Rybie też należy się.
Czy normalny zdrowy student
może choć raz na rok z trudem?
Ależ nigdy, ależ nie,
on w stołówce żywi się,
Tego to byly dziesiatki zwrotek. Tworczosc chwili, chyba, ze ktos nastepnego dnia cos tam z imprezy pamietal, zapisal i puscil dalej w obieg
Sporo jeszcze pamiętam. Tych zwrotek, to chyba, nawet i setki były. Na każdą okazję.
Jedna baba, drugiej babie
wsadziła do dupy grabie,
jedna krzyczy, druga wrzeszczy,
a grabisko w zadku trzeszczy.
To strofa, to chyba z lat 50, albo i wcześniej. W miarę upływu czasu powstawało tego więcej, jak ruskie Czastuszki, który też kilka jeszczio ja nie zabył…
Czy normalny zdrowy śledź
Może z mrówką dzieci mieć?
Ależ tak, czemu nie?
Mrówce też należy się!
Trzeba jeszcze podkreślić, że na starym forum i na tym obecnym wchodziłeś sam w dysputy zupełnie na poważnie z Harmonik iem o jego DSHN ie. A to oznacza, że jesteś fałszywym człowiekiem, bo potem usprawiedliwiałeś się dziecinnie, że to było jakieś podkręcanie go. A teraz kpisz jawnie z niego.
Dobrze się czujesz???
ZNAM!
Piłeś coś? Więcej nie ruszaj bo źle zadziałało.
Mi się też przypomniała inna przyśpiewka. Czerwone i bure… i fragment który pasuje do inwiduum.
Ale ty burasie wyburasił Kasię…
Co widać słychać i czuć ostatnio.