Dopuszczasz, że ta symulacja NASA nie jest fikcyjną, teoretyczną,

lecz dotyczy rzeczywistości?

Sam taki impact byłby dniem sądnym dla Europy i Bliskiego Wschodu, a co jeśli pociągnąłby za sobą finał porodu przez naszą Planetę jej Drugiego Księżyca? To już mniej, niż za pół roku.

Jeśli ludzkość obierze mnie swoim Przewodnikiem, słuchając mnie we wszystkim, w tym przechodząc na wyłącznie harmonijne odżywianie dojrzałymi, słodkimi owocami drzew, krzewów i bylin, i realizując mój program budowy bajecznych HMP, postaram się ją uratować od zagłady.

Ludzkość nie obierze Ciebie przewodnikiem, bo nie masz do tego uprawnień. Poza tym już jest odpowiedni kandydat na przewodnika, lepszy niż Ty harmonik.
Może za kilka lat znów próbuj.

Nie chciałeś mnie słuchać i te stanowisko przeszło Ci koło nosa …

Przykro mi …

2 polubienia

Lepiej się módlcie, bym Was uratował z waszej ignorancji i krnąbrności.

1 polubienie

Harmonik a co byś powiedział, gdyby Ci załatwić przy tym przewodniku, który teraz będzie takie kursy doszkalające? Podpatrzyłbyś nieco, poduczyłbyś się trochę i za 10 lat byś znów startował.
Co o tym myślisz? Pytam poważnie :thinking:

2 polubienia

Ja jak ten Napoleon do Polaków: - Nie przyszedłem prosić się, by mnie wybrano Przewodnikiem tego patologicznego, krnąbrnego gatunku, lecz by zaproponować Wam ratunek z waszej ignorancji i patologii.

Ignorantem to ty jesteś. Nie chcemy lenia i nieuka na przewodnika.

1 polubienie

Dlatego proponowałem, by się kolega przy tym przewodniku, który będzie trochę poduczył, podpatrzył go, ale on jak widzę nie chce …
Nie chce skorzystać z takiej szansy!

1 polubienie

Rządzący leń lepiej zapewni wszystkim życie na luzie, wygodnickie, niż w znoju i trudzie ignorantów, nie rozumiejących niczego mądrego.

Zrozum harmonik, wielkich leni ludzie się boją. Lenistwo jest dobre, ale tylko do pewnego stopnia. Ty chyba jednak jesteś wybitnym leniem a taki wydaje mi się, nie byłby dobrze widziany jako Przewodnik Ludzkości. Istnieje domniemanie, że olejesz wszystko i kto się nami zajmie? Będziesz miał chociaż jakiegoś zastępcę?

1 polubienie

Cała Rada Koordynacyjna będzie mnie zastępowała.

A jak oni wezmą z Ciebie przykład, też będą leniami i nic im się nie będzie chciało?

1 polubienie

Czyli chodźmy zbierzmy się i zróbcie?

2 polubienia

To po co nam ty jesteś jak to rada ma pracować? nie potrzeba nam lenia do karmienia.

Mój program budowy realnego NIEBA na Ziemi dla wszystkich ludzi i stworzeń, oparty jest na ekologii i efektywności, aby wszyscy żyli na luzie, bez ludzkiej bezmyślności, znoju i trudu.

To jak już Ty sam jesteś tak wielkim leniem, że się Ci nic nie chce, to chociaż tą radę stwórz i zbierz. Niech się ta rada z nami skontaktuje. Porozmawiamy z nią.
Rada się sama nie stworzy.

1 polubienie

Coś ty. To patologiczny leń,nieuk i jeszcze kłamczuch. Twierdzi że kupił książki a na allegro od czasu jak mu znalazłem te wypociny nikt nie kupił ich.

2 polubienia

To nieładnie. Jeszcze nie został przewodnikiem a już takie opinie … Co on sobie w cv wpisze?

No nie ma szans, a już byłem skłonny sprawę jednak popchnąć, ale nie da się, no nie da …

1 polubienie

Nie umiesz czytać ze zrozumieniem, bo napisałem iż zamówiłem, a nie, że kupiłem. Kurier wybrał majówkę.

Zamówienie na allegro równa się kupieniu.

1 polubienie

To kurier też leń, taką pozycję mógł Ci przywieźć …

2 polubienia