Dostałem ofertę wzięcia udziału w rekrutacji do pracy przy kryptografii z górnymi widełkami zarobków 1400 zł na fakturze za dzień pracy. Zazdrościsz?

Pewnie tak, ale i tak mnie nie wezmą, bo niewiele wiem o kryptografii, ech

Chwalisz sie? Czy o droge pytasz?
Że startujesz w wyscigu o kasę? I od razu ustawiasz sie na pozycji przegranej?

1400 to mało

1400zl za dzień pracy to mało?

1 polubienie

Zależy ile tych dni w miesiącu bedzie?

Aaaa, za dzień. Warto.

1 polubienie

Ilość dni nie ma znaczenia, gdy chcemy obliczyć dniówkę znając zapłatę za dzień.

1 polubienie

Ale on już ma 2 wakaty w swoim życiu obsadzone, to jak wetknąć jeszcze chociaż dzień :thinking:

1 polubienie

Stawka dzienna nie miesieczna wskazywalaby raczej na pracę zadaniowa. Więc efekt końcowy może być opłakany.

1 polubienie

Nie. Raczej współczuję pychy.

2 polubienia

Aaaa…bo tam na końcu jest zazdrościsz… :joy: :rofl: :joy: …sorry, nie zauważyłam, bo układam osobisty ranking kłamczuchów (tobie wierzę, bo przecież tylko wielbisz piutina).
A ja odrzuciłam ofertę, czy ktoś mi zazdrości? :joy:

1 polubienie

na czym polega ta pycha? przecież piszę, że się nie uda

kto wielbi jego ekscelencje Władymira Władymirowicza Putina władcę Federacji Rosyjskiej?

Nie to, że zaraz zazdrości, ale… myślę, ze dobrze jest móc odrzucić ofertę, która niezupełnie się podoba i nie męczyć się ze sprawami, które nie przypadły do gustu.

@dedlx W takiej sytuacji pobierznie ogarniasz temat a potem starasz się przekonać pracodawcę że tyle rzeczy ogarniasz że i tego się nauczysz. Nie masz nic do stracenia.

1 polubienie

Na fakturze, czyli musisz mieć działalność, nie masz urlopu i chorobowego… Wolę dostać mniej, ale mieć wszystkie przywileje pracownika.