Dostales kiedyś w łeb?

A więc ja tak. Jeden gra na tym samym instrumencie co inny i jeden gra świetnie a drugi jak…No i napisałam na fb:

Szanowni Pianiści!

Jak można z tego samego instrumentu (Kawai) wydobyć płytkie stukando albo pełną głębię i cudowną delikatność?

Anna Maria Stańczyk, Piotr Paleczny @ Alicja Paleta-Bugaj, @ Dagny Baczynska-kissas

( Szanowni Inni TEŻ!!!)

1 polubienie

Dostałem, ale w innym sensie…

A dlaczego Ty na Pytamy oznaczasz czyjeś profile z FB??? :woman_facepalming:t3::angry:

1 polubienie

A właśnie, to po prostu pomyłka. Ja jestem ciekawa odpowiedzi, które chcialabym też Wam przekazac. Chyba, że to zabronione to wykasuję.

A mnie Bruce Lyu pomylił się z Brucem Lee… :rofl:

3 polubienia

Nie zabronione ale i nie za mądre… Chciałabyś żeby link do Twojego profilu krążył po innych forach? Nie sądzę.

2 polubienia

Rozumiem. Po prostu wyszłam z założenia, że osoby które pytam są znane wszystkim…

2 polubienia

Niektorzy po to zakladaja konta w mediach spolecznosciowych zeby sie promowac.
Akurat podanie linka do publicznego profilu nie rozni sie duzo od wstawienia jakiegos filmiku z YT czy mema? Kwestia co jest wstawiane - i tu chodzi raczej o unikanie ropowszechniania wiadomosci typu fake i ulatwianie zycia swirom i psychopatom robiac z nich bohaterow netu.
Akurat w przytoczeniu opinii pianistow o koledze po fachu?
FB jest rodzajem przestrzeni publicznej, trzeba sie z tym liczyc.
Podobnie nasze forum - czytac moze kazdy. Zacytowac tez.
Ale uczestnictwo i niektore tresci sa zarezerwowane dla zalogowanych.

1 polubienie

Muzycznie dostałem wielokrotnie.Każda sytuacja gdy stykam sie z czymś niezwykłym,z czymś co"przebudowuje" moje postrzeganie świata lub “jedynie” muzyki,zasluguje na"oberwanie w łeb" :upside_down_face:
Doslownie?
Ileś tam razy z pewnością bo co to za chłopak który sie w szkole przynajmniej pare razy z kimś nie pobije…
Dostalem tez…Pismem Świętym ne religii,chyba w 5 klasie.Ksiądz mial dosyć wygłupów…
Ale najmocniej oberwalem na meczu gdy tryknąłem sie z przeciwnikiem jak dwa barany.Krótka utrata przytomności,wiśniowy kolor na skroni ale nic poza tym…

1 polubienie

Uwielbiam jak się wtrącasz gdy do ciebie nie mówię.

To jest forum dyskusyjne. A poruszylas temat dotyczący zarzadzania forum i regulaminu.

Nie,nie poruszyłam takiego tematu. Napisałam wyraźnie że pewnie można,ale czy to mądre.

Pranie Pismem Świetym! To mi się nie zdarzyło… :rofl: :rofl: :rofl: A pytałysmy np. ile ksiądz ma guzików w sutannie… :innocent:

2 polubienia

Wiesc gminna niesie, ze 33 guziki
Liczba 3 i jej wielokrotnosci w roznych religiach i systemach filozoficznych pojawiają się często i bywają uważane za magiczne.

1 polubienie

Żadne tam pranie…Jeden cios wystarczył :joy:

2 polubienia

Ksiądz mial krzepe…

2 polubienia

Faktem jest ze figurował w jakichśtam,zestawieniach wielkopolskich lekkoatletów.Zdaje sie w sprintach…

2 polubienia

Na naszem forum, to chyba ja mam największe doświadczenia w dostawaniu w łeb i w unikaniu tego, jak i w oddawaniu… :crazy_face: :sunglasses:

2 polubienia

Zdecydwanie zawyzasz statystyki :joy:

1 polubienie

Kiedyś się zdarzało, ale zawsze oddawałem w terminie. Inaczej bym nie zasnął