Dostaliście już zwrot nadpłaty podatku?

Bo ja dostałam. Całe 3 zł. Ale za to mąż dostał 4 zł.
Huraaa…
Razem jest 7 zł, to dzisiaj zaszalejemy. Kupimy sobie dodatkowe dwa pęczki rzodkiewki!
:grin:
Zastanawiam się tylko czy przesłanie tego zwrotu nie jest droższe od samej nadpłaty.

Rozumiem, że taki nagły przypływ nieplanowanej kasiutki zachęca do jakichś spontanicznych zakupów … ale żeby od razu dwa pęczki??? :open_mouth: Ludzie, opamiętajcie się, nie żyjcie ponad stan!!

Oczywiście masz zupełną rację, ale… żyje się raz! Takie spontaniczne szaleństwo od czasu do czasu sprawia, że życie wydaje się całkiem znośne. No i wspomnienia na stare lata będą piękne.
:joy:

Pod warunkiem, że nie przyjdzie tem Niemiec, co wszystko chowa … :grimacing:

Rozwiązuję zagadki i układam rebusy, bo też się tego Niemca boję. On ponoć nie chowa wszystkiego tym, co ćwiczą umysł.
:joy:

Lekarz rozmawia ze starszym pacjentem:
– Panie Janie, w pana wieku bardzo ważne są regularne ćwiczenia umysłu. Proszę codziennie rozwiązywać krzyżówki, grać w szachy albo czytać książki. To świetny trening dla mózgu!
– Panie doktorze, ja codziennie funduję swojemu umysłowi najcięższy możliwy trening!
– O, a na czym on polega?
– Szukam okularów, które mam na nosie, telefonu, który trzymam w ręce, i próbuję sobie przypomnieć, po co właściwie wszedłem do kuchni!

Nie zniechęcisz mnie do rebusów. Wiesz, jaka to fajna zabawa? Wiesz, tylko się nie przyznajesz.

Nie mam pojęcia czym jest

:stuck_out_tongue_winking_eye:

Fajny REBUS ułożyłeś!
Szacun!
:grin:

Nie przesadzaj z komplementami, bo się zarumienię … :grin:

Jeszcze się umiesz rumienić? Taki wrażliwy jesteś?
:wink:

Każdy, kto miał ze mną do czynienia, przekonał się, iż jestem osobnikiem o bardzo wielu bardzo zakamuflowanych zdolnościach i talentach … że o skromności kolejny już raz nie wspomnę. :joy:

Hmmm… Ze skromności słyniesz wszędzie, więc wszyscy o tym wiedzą :upside_down_face:

Blow Balloon GIFs - Find & Share on GIPHY

Mów mi jeszcze … :joy:

No co Ty. Weź nie pękaj (to tak z dumy?) Już się zamknęłam.

Nie mam męża, więc rozpusta ograniczy się do niecałego pęczka rzodkiewek.
:roll_eyes:

Nie załamuj się. Wciąż walczą, byś mógł mieć … :wink: