Potem dluuuuuuuugo nic. Następnie Hołownia 14% i Bosak 7%. Kidawa tylko 5%.
CBOS.
Koszmar. Hamburgu przybywam.
Potem dluuuuuuuugo nic. Następnie Hołownia 14% i Bosak 7%. Kidawa tylko 5%.
CBOS.
Koszmar. Hamburgu przybywam.
Skromni, wystarczy im 52%?
Gdzie im do Kima czy Putina? ![]()
Wesole to nie jest, nie dosc, ze kryzys ekonomiczny to jeszcze dyktatura sie szykuje?
Chca tych wyborow jak najszybciej, bo z kazdym dniem moze byc gorzej, w pewnym momencie juz nawet stan wojenny z wirusem moze nie pomoc.
Na pewnym etapie gore bierze adrenalina, nie instynkt samozachowawczy, a ta klika ludzi przyzwyczaila, ze im się nalezy. Od 500+
poczawszy.
Spoko… Komorowski też tyle miał.
Dajcie PADowi pogadac bez wskazowek i kartki. Najlepiej do pustej widowni jak na ostatniej “konwencji” wyborczej pare dni temu.
Właśnie tak to miało wyglądać.
Duda wygra. Wczoraj na konwencji obiecał bezrobotnym 1300 zł zasiłku oraz 1200 zł daniny solidarnościowej przez 90 dni. Do tego 500 + i nie opłaci się szukać pracy.
A drukarnie pracują… Kopalni złota nam nie przybywa.
A kto miał kampanię wyborczą? No kto? Tylko Duduś, w dodatku za darmo i w telewizji publicznej.
Nie tak za darmo.
A te dwa miliardy to pikus?
Drozej chyba wyszlo niz u Trumpa?
To jest wlasnie to o czym dzisiaj mialem okazje napisac w innym wątku.
A gdzie Kosiniak?
Polowa tego narodu to mentalna “polska b”.Sprzedajne disco polo umyslowe,warcholstwo nigdy nie szukające zgody a jedynie wlasnej korzysci.Przy okazji na kazdym kroku pokazujace pieści kazdemu kto ma odwage myslec inaczej.
A na miejscu Kidawy i calej tej smiesznej bandy o nazwie PO ktora w niczym nie przypomina siebie sprzed 20 lat,po prostu bym sie ZAMKNĄŁ by wstydu nie robic.
Przecież to było celowe pod wybory, innej prawnej możliwości nie było by w segmentach już opłacić wybory, podobnie z innymi obietnicami
Bo teraz jesteśmy sercem świata!
Ja to widze jako wyspe szczesliwosci. Wszędzie wokol szaleje zaraza, tylko nie w Polsce.
Bardziej mnie intetesuje, jaka bedzie liczba głosujących w ogóle.
Tez nie dojdziesz.
Pomijam kantowanie (bo do tego zmierzasz?)
Zastanawia mnie czy taka sama ilość wybory zbojkotuje jak deklaruje.
Tego to nie wiadomo.
A martwe dusze to juz za caratu ozywaly…
Ale Komorowski sam się pogrążył plus Stonoga ujawnił te taśmy… Teraz opozycja nie ma nic xd
Nie wiedziałem że ludzie na serio są tacy tepi że muszą na okrągło oglądać wystąpienia kandydatów żeby na nich zagłosować… Albo jeszcze lepsze…Tylko Przeciw jednemu… To nie ma nic do tego. Trzeba się pogodzić z porażka. Jakim niby cudem kidawa ma teraz 5.procent a bez wirusa miałaby 20? To wyborcy PO nie umieją głosować bez kampani wyborczej? Xd
Komorowski nie docenil przeciwnika.
A wczesniej az taka sympatia sie nie cieszyl.
Ludzie po prostu wybrali ladniejsze marionetki.