przenosząc się do Świata Równoległego, w którym logicznie musi się żyć przyjemniej po ewentualnym zaliczeniu COR-ów i kolejnych odchamiających wcieleń. Miałbym uważać to za smutne wydarzenie rodzinne, skoro wszystkich to czeka? Ja takim Duszom zazdroszczę, i jestem im bardzo wdzięczny, że mi pomagają w walce z moimi diabłami wewnętrznymii. Dobrze to sobie ułożyłem dzięki trudzeniu się wszystkich ludzi i poświęceniu się dla nas stworzeń?
(COR-y to Czarne Otchłanie Refleksji)
Nie
Tak
Trudno powiedzieć
Odrębne zdanie podaję osobno
Kondolencje przyjmij.
Rozumiem, że bratowa uległa uduchowieniu całkowitemu?
2 polubienia
Uznaję powagę chwili, ale te kolejne wcielenia odchamiające są powalające. Mnie powaliły…
3 polubienia
elsie
26 Grudzień 2019 07:15
4
Łączę sie w bólu z pozostałymi na tym świecie…
1 polubienie
Nie przesadzaj z tym bólem…
1 polubienie
Dla zmarłych to sama korzyść, więc dla ich rodzin także…
Śmierć ciał jest tym samym, co narodziny…
elsie
26 Grudzień 2019 07:27
10
Przeżyłam jedno i drugie: zapewniam Cie że błądzisz, człowiecze.
Wykluczone. Odchodząc z tego świata, zabieramy ze sobą bagaż doświadczeń nieharmonijności, co jest korzystnym odchamianiem i odgłupianiem.
1 polubienie
elsie
26 Grudzień 2019 07:55
12
PAS… (to cała wypowiedź!)
1 polubienie
okonek
26 Grudzień 2019 12:29
14
odejscie kazdego jest nieprzyjemne.
@harmonik wyrazy wspolczucia
a co jest po drugiej stronie to sie dowiemy wczesniej czy pozniej…
1 polubienie
Będę rekordzistą w ilości wcieleń odchamiających. Takiego nieharmonijnego chamidła życiowego, jak ja, trudno znaleźć…
1 polubienie
Nie wyglądasz na specjalnie zmanierowanego, a wieloma wypowiedziami zaświadczasz o czymś odwrotnym.
1 polubienie
Moja nikczemna, patologiczna i szujowata nieharmonijność mnie samego przyprawia o niesmak w stosunku do mej mikorobatowości.
1 polubienie
Miliony już wróciły ze Światów Równoległych, zdając wiarygodne, bo kompatybilne relacje stamtąd.
okonek
26 Grudzień 2019 13:32
19
samochwała w kacie stala…
2 polubienia
elsie
26 Grudzień 2019 14:39
20
He, he, he, jeszcze mnie nie znasz…
1 polubienie