przenosząc się do Świata Równoległego, w którym logicznie musi się żyć przyjemniej po ewentualnym zaliczeniu COR-ów i kolejnych odchamiających wcieleń. Miałbym uważać to za smutne wydarzenie rodzinne, skoro wszystkich to czeka? Ja takim Duszom zazdroszczę, i jestem im bardzo wdzięczny, że mi pomagają w walce z moimi diabłami wewnętrznymii. Dobrze to sobie ułożyłem dzięki trudzeniu się wszystkich ludzi i poświęceniu się dla nas stworzeń?
(COR-y to Czarne Otchłanie Refleksji)
Nie
Tak
Trudno powiedzieć
Odrębne zdanie podaję osobno
Kondolencje przyjmij.
Rozumiem, że bratowa uległa uduchowieniu całkowitemu?
Uznaję powagę chwili, ale te kolejne wcielenia odchamiające są powalające. Mnie powaliły…
elsie
26 Grudzień 2019 07:15
4
Łączę sie w bólu z pozostałymi na tym świecie…
Nie przesadzaj z tym bólem…
Dla zmarłych to sama korzyść, więc dla ich rodzin także…
Śmierć ciał jest tym samym, co narodziny…
elsie
26 Grudzień 2019 07:27
10
Przeżyłam jedno i drugie: zapewniam Cie że błądzisz, człowiecze.
Wykluczone. Odchodząc z tego świata, zabieramy ze sobą bagaż doświadczeń nieharmonijności, co jest korzystnym odchamianiem i odgłupianiem.
elsie
26 Grudzień 2019 07:55
12
PAS… (to cała wypowiedź!)
okonek
26 Grudzień 2019 12:29
14
odejscie kazdego jest nieprzyjemne.
@harmonik wyrazy wspolczucia
a co jest po drugiej stronie to sie dowiemy wczesniej czy pozniej…
Będę rekordzistą w ilości wcieleń odchamiających. Takiego nieharmonijnego chamidła życiowego, jak ja, trudno znaleźć…
Nie wyglądasz na specjalnie zmanierowanego, a wieloma wypowiedziami zaświadczasz o czymś odwrotnym.
Moja nikczemna, patologiczna i szujowata nieharmonijność mnie samego przyprawia o niesmak w stosunku do mej mikorobatowości.
Miliony już wróciły ze Światów Równoległych, zdając wiarygodne, bo kompatybilne relacje stamtąd.
okonek
26 Grudzień 2019 13:32
19
samochwała w kacie stala…
elsie
26 Grudzień 2019 14:39
20
He, he, he, jeszcze mnie nie znasz…