Czy coś Wam nie przypomina to, że dygnitarze partyjni PIS mieli wyniki swoich testów na obecność (ś)wirusa tak szybko? Chyba lepiej nie mona było społeczeństwu pokazać, kto tu jest lepszym, a kto gorszym sortem? A może im się po prostu należało?
Bo jest władza, potem dłuuuuuugo nic i potem my - naród. Nie wiedziałes?
Testy elitarne mają rygor natychmiastowej wykonalności. Naród nie mógł czekać. Ktoś to stado baranów musi ustrzec przed koronawilkiem.
Owiec*
Sorry XDDDDDDDDDD
Oczywiście: są lepszym sortem i im się należy. Ale to od dawna wiadomo.
Nawet w tym, ktoś kto chce, znajdzie powód do afery xd
Dziwi Cię to? Dygnitarze zawsze mieli szybciej, łatwiej, lepiej i bardziej luksusowo ![]()
Ci, którzy nie mają wasalskich charakterów tak mają, że chcą być traktowani na równi z innymi. W szczególności, gdy zasługą innych jest jedynie przynależność partyjna.
Kwakwakwa
@gra Się nazywa że ktoś musi podjąć ważne decyzje w kluczowym momencie… A teraz się okazało że w jednym laboratorium w Warszawie badającym próbki ktoś ma koronera i zamknęli … (Dzięki temu będziemy mieć mniej zakażonych😜)
I o to chodzi! ![]()
Chyba nigdy w życiu nikt cię nie szanował. Nie przywykłeś do bycia szanowanym, dlatego ci to wisi i nie szanujesz innych.
Tak? Myślałem że to między innymi ty tutaj każdą odpowiedzią do mnie, starasz się niejednoznacznie pokazać że mnie nie szanujesz xd
Zreszta po raz setny na pytamy czytam jakieś osobiste ataki gdy to nie ja zacząłem pfff xd