Internet pamiętliwy, nie wybacza tak łatwo. Jako właściciel Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu powien o tym pamiętać .
Nazywasz to Canossą? A gdzie worek na głowie? To raczej deklaracja w stylu “oj tam, coś mi się chlapnęło, ale przecież wiecie, ze tak naprawdę to jestem spoko gość!”
Jaki “krol” taka Canossa
Łagodzi ton po opier#lu przełożonych. Jeszcze mu skarbonka zacznie chudnąć. Lepiej się pokajać.
Jak znam jego przelozonych to mu oprocz przeprosin skarbonka mocno schudla.
Czy to pierwszy raz słyszymy: Przecież ja nie powiedziałem tego co powiedziałem.
Internet pamiętliwy, ale ludzie już nie. Wielu żyje dniem dzisiejszym i wcale nie chce im się szukać w internecie tego, co było. Wielu ludzi polityka nie interesuje, łykają tylko bieżące wiadomości, pośmieją się z memów, nieraz nawet nie wiedząc kto jest ich bohaterem
Wracając do dzisiejszego wątku w którym pisałem o upadku KK w Polsce.
Ja niczego nie odwołuję i nie zostałem opacznie zrozumiany.
Dzięki takim Rydzykom się to dzieje.
A dla tych którzy uważają, ze kościół był potęgą… i będzie… To takie małe przypomnienie: Czy w ostatnich wyborach parlamentarnych się prawica mizdrzyła do episkopatu? A w prezydenckich? Do Rydzyka tak, bo on ma jeszcze wiernych przy odbiornikach… Tych co nie mają wpływu… politycy nie potrzebują.