Dzialaja Wam powiadomienia?

Ale na lapku?

1 polubienie

A może z tymi powiadomieniami jest tak,że któreś przeglądarki mają z tym problem.Musicie się zgadać czym wchodzicie na forum - bo jak smartfonami..to się nie znam,ale jak po staropolsku kompami różnej maści-może tak być,że np.Firefoksy i pochodne nie dają sobie rady a chromowate różnorakie jakoś jeszcze się sprężają i póki co jeszcze poprawnie działają.Tak tylko sobie głośno myślę,bo nie wiem ..ale może tak być…

1 polubienie

Jestem tu chyba lat kilkanaście ale takiego burdelu jeszcze nie było.A akurat pod tym względem wszystko było ostatnio dobrze…
Komuś się to znudziło i postanowił namieszać?
Bo innego wytłumaczenia nie widzę.

No i na mnie trafiło :slight_smile: Też teraz nie dostałem powiadomienia..

Tu nie ma coś ktoś. Odchodzi sie od wielu starych standardów, zanim to się dotrze, to znowu cos wymyślą?
Ja w święta gonitwy po cmentarzach nie mam to sie rozejrze co tam sie w forum porobilo i czy na pewno wykazuje cechy zombie?

1 polubienie

Zero najmniejszych problemów ,Win 11,Lenovo średnia półka.

Nie ciesz się,też nie miałem i dołączyłem jako jeden z ostatnich do grona :slight_smile:

odpowiedz do wszystkich: mam windows 10, i wyszukiwarka chrome
po kliknieciu w czerwony znak zapytania powinno wyswietlac sie
ekran
po wejsciu w pytanie w fazie koncowej otrzymujemy podsumowanie
ekran2
ostatnie okienko otwiera sie po kliknieciu gdzie widac łapkę.
jest jeden błąd, roznica - nie pokazuje sie autor tylko znak zapytania przy pytaniu, ale te male avki to pierwszy jest z tego co widze autora
co do powiadomien przy avku w prawym rogu? pokazuje oserduszkowane, a do tablicy mnie dzis nikt nie wyolywal to czy pokaze to nie wiem. Forum żyje, choć nieco zmutowane :wink: