Ale na lapku?
A może z tymi powiadomieniami jest tak,że któreś przeglądarki mają z tym problem.Musicie się zgadać czym wchodzicie na forum - bo jak smartfonami..to się nie znam,ale jak po staropolsku kompami różnej maści-może tak być,że np.Firefoksy i pochodne nie dają sobie rady a chromowate różnorakie jakoś jeszcze się sprężają i póki co jeszcze poprawnie działają.Tak tylko sobie głośno myślę,bo nie wiem ..ale może tak być…
Jestem tu chyba lat kilkanaście ale takiego burdelu jeszcze nie było.A akurat pod tym względem wszystko było ostatnio dobrze…
Komuś się to znudziło i postanowił namieszać?
Bo innego wytłumaczenia nie widzę.
No i na mnie trafiło
Też teraz nie dostałem powiadomienia..
Tu nie ma coś ktoś. Odchodzi sie od wielu starych standardów, zanim to się dotrze, to znowu cos wymyślą?
Ja w święta gonitwy po cmentarzach nie mam to sie rozejrze co tam sie w forum porobilo i czy na pewno wykazuje cechy zombie?
Zero najmniejszych problemów ,Win 11,Lenovo średnia półka.
Nie ciesz się,też nie miałem i dołączyłem jako jeden z ostatnich do grona ![]()
odpowiedz do wszystkich: mam windows 10, i wyszukiwarka chrome
po kliknieciu w czerwony znak zapytania powinno wyswietlac sie

po wejsciu w pytanie w fazie koncowej otrzymujemy podsumowanie

ostatnie okienko otwiera sie po kliknieciu gdzie widac łapkę.
jest jeden błąd, roznica - nie pokazuje sie autor tylko znak zapytania przy pytaniu, ale te male avki to pierwszy jest z tego co widze autora
co do powiadomien przy avku w prawym rogu? pokazuje oserduszkowane, a do tablicy mnie dzis nikt nie wyolywal to czy pokaze to nie wiem. Forum żyje, choć nieco zmutowane ![]()