Od kilku dni nie działają powiadomienia systemowe o wiadomościach na PW oraz gdy sie wspomni użytkownika w poście. Przykład:
https://forum.pytamy.online/t/zagadki-nr-306/26987
Moje zagadki nr 306 - nikt nie dostał powiadomienia a ja nie mam info o odpowiedziach.
@okonek czy wiesz coś o tym?
Nie działają…O dziwo dopiero teraz, po 2 dniach,widze dwa od Ciebie…Avatary tez nie działają.Obok jest temat o smyczach dla dzieci.Jest tam 14 odpowiedzi a awatary tylko 2…
I tutaj też.Jest moja odpowiedz a awatara nie ma…
W temacie o Tuwimie,sa 3 odpowiedzi ale tylko dwa awatary.Bez mojego…
Ale nie wyswietlaja się na ekranie jako kropki czy nie przychodza na maila?
Bo mi się jedno i drugie wyswietla, ale z malym felerem - jak raz sprawdzisz to potem trzeba kliknac w kopertke, strzalke lub serdurszko - sa podkolorowane, ale juz nie sygnalizowane na stronie glowniej.
Nie zauważyłem by nie działały. Za to forum lubi mocno zwolnić
Ostatnio sie poprawilo.
Jednak nie dostaję powiadomień
Powiadomienia działają ale aby wejść w ten temat ..to sporo czasu mi zajęło.
Nie działają.
Nie wiem czy działają powiadomienia na maila bo nie mam takich ustawionych. Na pewno nie pokazują się wszystkie powiadomienia w czerwonym kółeczku w Avatarze po prawej stronie u góry, albo pokazujemy się wybrane. Nie ma powiadomień o wiadomościach, nie ma powiadomień o wspomnieniach danej osoby. Okonek w tym temacie wymieniłem twój nick z małpką czy Dostałaś powiadomienie o tym?
Teraz Sprawdziłem swoją skrzynkę, Mam trzy nowe wiadomości ale zero powiadomień o nich sygnaturką kopertki
Ja mam poważniejszy problem, bo forum w blaszaku w przeglądarce od jakiegoś czasu nie wpuszcza mnie, nie mogę się zalogować ani uczestniczyć w rozmowach.
Mam świadomość, że powodem jest mój staroświecki Windows 7 i wersja przeglądarki Firefox, na której nie działają ostatnie poprawki wprowadzone w silniku strony pytamy.online
I to wszystko.
Musiałem użyć przeglądarki w smartfonie pod Androidem, a strasznie tego nie lubię, bo ten ekran jest dla mnie za mały, męczę się pisaniem, wolę zwykłą pełnowymiarową klawiaturę.
Tal dostałam.
Niestety. Mam tak samo z Win 7.

A u mnie takie coś się pokazuje ale pomału się przyzwyczajam ![]()
Ja dopiero ok. 2 miesięcy temu miałam wymienionego Win 7 na 10. Nie widzę większej różnicy. Używam google chrome. Od wieków. Firefoxa używam tylko czasem (obie przeglądarki mam “wgrane”). Powiadomienia o privie nie działają mi. Wymienianie mojego nicka z małpą też mi się nie ukazuje. Tylko lajki mi się ukazują i odpowiedzi na moje wpisy.
Tylko tyle, ze ostatnio byla aktualizacja. I rzeczywiscie nie wszystkie powiadomienia się wyświetlają.
Mniej pic. Albo wiecej.
Juz sie tak nie maskujcie, zeby udawac, ze nie macie nic wspolnego ze zniknieciem @birbant a …
A to chyba się cos zmienilo, bo pojawiaja sie powiadomienia, ale nie przy avku, a na stronie głównej.
Po kliknieciu w logo czyli znak zapytania w lewym gornym rogu wyswietla sie poczatek forum i tam sa powiadomienia, aktualne z podzialem na nowe (tematy) i nieprzecytane ( posty z tematow gdzie wczesniej sie wypowiadaliscie) sa jeszcze popularne. Faktycznie to przy avku pokazuje tylko te " oserduszkowane" i przynajmniej u mnie pw.
Moga tylko zniknąć z wykazu te gdzie sie nie wypowiadalalisci, ale i tak sa zaznaczone wytluszczeniem.
Żeby zobaczyc pw trzeba kliknac w kopertkę w menu rozwijajacym sie pod avkiem.
u mnie nie wszystkich dysktujacych w temacie widac.