Dzień bez dymisji, to dzień stracony?

Cztery dni, cztery dymisje. Wszystkie tak spodziewane że nie mogły poczekać do rekonstrukcji :wink:
Dziennikarze płaczą o opuszczonych ministerstwach, jakby nie pamiętali że on w kampanii przez dwa miesiace nie pracowały :wink:

Pytanie co dalej? Ja obstawiam że w poniedziałek Ziobry nie będzie.

2 polubienia

Ziobro bedzie, on traz jak hiena czeka na zniecierpliwienie prezesa i przedstawi sie jako zbawca sytuacji.
ma razie nie ma ministerstwa zdrowia i spraw zagrznicznych. Morawiecki gospodarczych nie odpusci, wychodzi, ze pewnie jakies srodowisko, lasy , gospodarka wodna beda nastepne? cos nosnego ideologicznie typu ekologia?
no i w zapasie jeszcze jest szkolnictwo - rozpoczecie roku sie zbliza, a ilosc zachorowan rosnie.

2 polubienia

i cyfryzacji nie ma też…
Ziobro upadnie, dlatego tak bryka. Powróz już na szyi :wink:

Ziobro zostaje. To jeden z pitbullów prawicy i kandydat na stanowisko prezesa po odejściu Jarka.

Oby teraz do MSZ trafił ktoś kto zna sie na polityce zagranicznej i nie będzie polexitowy.

2 polubienia

Założysz się o tego Ziobrę? To się wydaje tak absurdalne, że ja właśnie na niego stawiam :slight_smile:

Wątpię. Ma ważne funkcje. Prokurator generalny i minister sprawiedliwości. Szeryf RP

1 polubienie

czarno to widze - Ziobro dostal szczekoscisku - no chyba, zeby z Kurskim sie nie dogadal - ale to watpliwa sprawa, sa sobie nawzajem potrzebni - jeden szeryf, drugi propagandysta, ktorego szeryf potrzebuje.

1 polubienie

Ja tylko przypominam, że na wiosnę Ziobro zniknął na miesiąc.

moze koronowirusa mial?

1 polubienie

Ja tak obstawiałem, bo wtedy był chory jeden z jego współpracowników.

1 polubienie

Co do tego potrzebowania Ziobry… może Kaczyński ma już dość jego mieszania w pozostałych ministerstwach? To by miało sens: zagrożony Ziobro, próbuje wszystkich zastraszyć, broniąc swojej pozycji.

Państwo z kartonu

3 polubienia

O czem Wy tu deliberujecie? Wszystko dzieje się za wolą Kaczyńskiego i nikt tam nie ma nic do powiedzenia. Kaczyńskiego zabraknie, to PiS się rozleci, ale, co poniektórzy rzucą się sobie do gardeł. A na razie szaragowy robi sobie układankę celem wzmocnienia swej władzy. I póki żyje, te jego kundelki mogą sobie tylko popiskać. Mnie coś przeczucie bierze, że pinokio we wrześniu stanie się wspomnieniem, a na jego miejsce wejdzie żonkoś. Albo zero.

2 polubienia

Albo nastepny królik z kapelusza z ukladami banksterskimi.
Może emir Dubaju bedzie chetny na wykupienie resztek Polski?
Banas by sie nadal jako posrednik handlowy

2 polubienia

To jest tak zwana pełzająca rekonstrukcja rządu.
Chyba sie interes Mateuszkowi z rąk wymyka.

3 polubienia

Chciałeś @Devil i masz … Raua.

1 polubienie

Jestem się gotów o dolara założyć, że Ziobro nie do ruszenia jest. Przyjmujesz? :wink:

2 polubienia

Dolar nie pieniądz, ale ja mam pecha w zakładach… a bardzo bym chciał żeby Ziobrę ukrócili. I tylko z tego powodu się nie założe :wink:

2 polubienia

Ziobro ma sie za niezatapialnego.
Jedyna nadzieja w tyn, ze Titanic i dwa pozostale blizniacze statki wieczne nie byly. Jeden zatonal, drugi zlomowano po powaznenym zderzeniu.

2 polubienia

Też myślę że należało by go zniknąć @anon86894402 . To człowiek podobny do Kaczyńskiego. Wprawdzie się ożenił ale to był chyba manewr marketingowy. Zawsze był człowiekiem samotnym, wyalienowanym ze swego środowiska i nieprzychylny otoczeniu. Taki był w młodości a jego działania w związku ze śmiercią ojca pokazują że takim pozostał.
Tęsknię za normalsem u steru naszego państwa.

3 polubienia