Nie wiem co jest szczególnego w polskiej statystyce, ale może ktoś będzie wiedział. Ja czytałam ostatnio o “legalnym” fałszowaniu statystyk i byłam zaszokowana
Poza tym mamy światowo:
Światowy Dzień Didżeja
Światowy Dzień Drzemki w Pracy
Światowy Dzień Tego co Wspaniale i Imponujace. Co wedlug was jest takie wspaniale?oraz:- amerykanski Dzien Paniki
nie tylko.
strefy kwarantamnny, zamykanie zakladow pracy, szkol, klopoty z transportem czy chocby inieruchomiony sektor uslug tutystycznych, ktory byl wazna czescia systemu redystrybucji dochodow?
gospodarke mamy globalna - wiele polproduktow robi sie w jednym czy dwoch miejscach skad sa rozsylane.
nie mowiac juz o tym, ze wiele krajow pewnych rzeczy nie produkuje zdajac sie na import lub wymiane na swoje produkty - gospodarka to ciagly ruch - zatrzymanie tego to powazne problemy.
tym bardziej, ze zmniejszona produkcja potrzebuje mniej surowcow w tym ropy - juz cena zjechala ponizej kryzysu spowodowanego pierwsza wojna z Irakiem.
a Putin kontrolujacy (jeszcze) Wenezuele idzie na wojne o ten produkt z Arabia Saudyjska i Iranem.
@okonek
Masz racje, o tym wszystkim nie pomyslalam. U nas w radiu juz sa apele zeby zatrudniac pracownikow na czas - zeby nie zamykac zakladow pracy (duza nieobecnosc) chyba
Wspanialy jest sukces.Zwyciestwo.Przelamywanie siebie w dazeniu do sucesu.Pokonywanie przeciwnosci losu.To oczywiscie jedna z wielu interpretacji ale o takiej wlasnie mysle.I taka zawsze mnie wzrusza.