Dzień dobry w Dniu Pozytywnego Myślenia

Poza tym mamy:

• Matki Boskiej Gromnicznej
  • Światowy Dzień Życia Konsekrowanego
  • w Rosji: Dzień Chwały Wojennej
  • amerykański Koci Nowy Rok
  • Dzień Niedźwiedzia
  • Dzień Świstaka
  • Światowy Dzień Mokradeł
  • polski Dzień Handlowca

Kot Tycjan pozdrawia wszystkie pytamowe koty w kocim Nowym Roku:

4 polubienia

Gromnicy nie mam, wystarczy zwykla swieczke zapalic?
Swistakow nie mam, ale migdalowce jiuz maja duze paki.
Czyli jednak ma sie na wiosne.
Koty tez juz zaczynaja wiosenne wrzaski, czyli nowy rok potomstwem za szesc tygodni obrodzi.

1 polubienie

Z okazji Matki Boskiej Gromnicznej usunęłam pozostałości po Bożym narodzeniu…

1 polubienie

Dzień Pozytywnego myślenia.
Podobno optymista twierdzi, że żyjemy w najlepszym z możliwych światów, a pesymista obawia się, że to może być prawda.
To ja jednak wole myśleć pozytywnie. :slightly_frowning_face: :blush: :yum: :grinning:

3 polubienia

Dzień dobry. Już od połowy stycznia miewam wrażenie, że najgorsze za nami, a wiosna tuż tuż, więc można powiedzieć, że myślę pozytywnie.

Nowego Kociego Roku w życiu bym się nie spodziewał. Wynika z tego, że nawet koty mają swój kalendarz i mogą obchodzi aż dwa nowe roki :wink:

1 polubienie

Dziś mamy szczególną datę.

Popatrzmy: 02 02 2020. Palindrom.
Czyli to samo w obie strony, Od przodu, do końca i od końca do przodu są te same cydry w tej samej kolejności.

Kobyła ma mały bok. :grin:

6 polubień

W Chinach miał być dziś wysyp ślubów. Ale wszystko odwołane z powodu choroby…

3 polubienia

Po prostu najlepsza odpowiedz
Bez komentarzy

1 polubienie

Za rok i 10 dni czeka nas taka następna: 12 02 2021, potem 22 02 2022 …

5 polubień

@Daniel86
Jezeli chodzi o swieta w kalendarzu to koty sa szczegolnie uprzywilejowane

1 polubienie

@benasek
:open_mouth:

@elsie
a ja sie jeszcze zastanawiam. Z moja mala choineczka jest tak przytulnie…zwlaszcza wieczorem

1 polubienie

@Antykwa
Niestety naleze do pesymistow i uwazam ze jezeli tak dalej bedzie jak teraz to moze byc prawda

Ja miałam stroik. Teraz stroik jest w torbie do wyrzucenia a na balkonie KUPA szpilek…

@okonek
OK myslimy pozytywnie, wiec
Swieczke zaliczam
Migdalowcow ci zazdroszcze zwlaszcza tych w formacie XXXL
A duzo tam u ciebie tych “wrzeszczacych” kotow ?

Teraz to samce piora sie o tereny lowieckie, ale policzyc trudno, bo glownie w nocy.

1 polubienie

Na fb widziałem już posty, że to raz na tysiąc lat taka data. Ludzie bez pomyślunku wklejają głupoty i część z nich sama w nie wierzy …

4 polubienia

To tylko świadczy o poziomie nauczania. Potem mamy pokolenie plaskoziemcow i swiat stworzony w szesc dni.
I pochodzimy od szympansa :see_no_evil::hear_no_evil::speak_no_evil:

1 polubienie

Dzień dobry,
Dzisiaj rozpoczęliśmy sezon grillowy :grin: pojechaliśmy wraz z moją mamą trochę się odprężyć, szkoda że teściowa nie była na siłach :pensive:
Musimy pozytywnie myśleć, bo tego by chciał teść a i ja ciągne ku górze jego syna i teściowa więc nie mogę być pesymista :slightly_smiling_face:

2 polubienia

@ratatujka
Wiem, ze czasem ci ciezko
Zycze ci duzo sily i nadal optymizmu :yellow_heart: :yellow_heart: :yellow_heart:

1 polubienie