Od kilku tygodni ma straszne bole i zawroty glowy. Rezonans ma miec w polowie stycznia… A dziś mi sie przewrócił. Nie pamiętał ze w ogole wstawal i wychodził z pokoju i po co. Przewrocil sie pod drzwiami łazienki…
O Boże! Jestem z Tobą @Vilemo
O Jezu, trzymajcie sie!
To jest wlasnie NFZ. Zgroza!
Słów mi brak.
Moj mlodziutki przyjaciel mial wczoraj operacje. Co z tego ze ma ubezpieczenie? I tak musial prywatnie za prawie 14 tysiecy…
Moje dwa pobyty w szpitalach wyceniono prawie po 6000 euro, za każdy, zapłaciłem po 30. Resztę pokryło ubezpieczenie, czyli AOK. Transport karetką, ponad 4000, zapłaciłem też 30. Za leki powyżej 400 euro jednorazowo płacę od 5 do 15 euro. O terminach i obsłudze już tu pisałem. Dlatego, póki muszę korzystać z medycyny, do Polski nie wracam Chcę jeszcze trochę pożyć.
To samo ma Jula!
@birbant
Tu ci przyznaje racje
Mysle ze to zalezy od lekarza
Mam teraz nowa lekarke i jest lepiej
@Vilemo
Trzymam kciuki
Bardzo ci wspolczuje!
Moja Hausartzin jest fantastyczna. Bardzo się polubiliśmy.
Prawa człowieka wymyślono i wdrożono całkiem niedawno, Przez tysiąclecia czegoś takiego nie było. Jest to ogromny postęp, mimo, że różnie z ich przestrzeganiem dziś bywa.
Moj brat to mial.Tzn. takie objawy…Potem wykryto guza mózgu.A potem zdarzyl sie cud bo operacja sie udała.Pod koniec lat 60-tych…
Nie wiem co powiedziec…Ale jestem z Tobą!
Dlaczego musisz tak dlugo czekać?Glupie pytanie,wiem…
Wiem ze to moze byc to co najgorsze…zwłaszcza ze jako dziecko mial krwiaka i peknietą czaszke… przerażona jestem.
Czyli lekarz jakis ślad ma…
Wydaje mi sie ze powinnismy ewentualnie,przejść na poczte…
Jeżeli guz jest w miejscu operacyjnym, nie ma problemu.
Dzisiaj zapewne…
Zreszta,nie wiadomo czy to tylko to…Nie wiemy jaki tryb zycia chlopak prowadził…
Mysle o koledze z podstawowki,pilkarzu ktory kiedys padl na boisku.I okazalo sie ze…byl wycieńczony.Jako ze mam z nim kontakt na fejsie a kiedys na tzw.“naszej klasie”,wiem ze on takze,nic nie pamieta…
Tu jest jeszcze inaczej…Znamy sie jeszcze z forum wp.I kiedys tam,dawno temu,pamietam ze zdążyłem chlopaka poloubić…
O moj Boze! I czekaja z badaniem tyle czasu!!! Skandal…
Kochana, porusz niebo i ziemie.
Neurolog na poczatek i to nawet prywatnie.
Ja i @birbant to moze panikujemy, ale zycie nauczylo - to moze byc tetniak.