Mam dwie młodsze siostry. Relacje są różne. Gdy byłyśmy młodsze nie obyło się bez kłótni, ale żadna nie da drugiej zrobić krzywdy
Wcale nie zartuje
Trudno obejsc sie bez klotni
Ale wazne ze sobie pomagacie
A w ogole masz jakas rodzine?
Ciotki, wujkow, kuzynow?
Jak to się mówi, kłótnie były na porządku dziennym
Potem wszystko wracało do normalności, aż do następnej kłótni o pierdoły i poważniejsze sprawy
Nie mam i może to zabrzmi dziwnie , ale dobrze mi z tym. Mam 2 młodszych braci u których jestem pierwsza po naszej mamie.
Jak cos sie dzieje to walą z problemami do mnie. Kocham ich bardzo i wiem, ze moge na nich liczyć w trudnej sytuacji.
Mam tylko dwie siostry cioteczne. Nie widujemy sie często, niestety, ostatnio przedwczoraj na weselu rodzinnym
Ja tez mam dwoch braci mlodszych
Jeden ma zone ktora jest dla mnie jak siostra
A wesele udane?
Jacys kuzyni typu dziesiata woda po kisielu. Ale nie utrzymuje kontaktow. Ciotki i wujowie wszyscy wymarli…
Oj nie zaluj. Jedynakom na swiecie nie jest zle
Przynajmniej jak licza to na siebie
No i bylbym zapomnial,mem nieopodal,siostry Urszulanki’’ )))
Jedynak nie musi dzielić łóżka, ubrań, butów i pokoju z rodzeństwem :))
jedynak miewa przyjaciol z piaskownicy
takich co mu przypilnuja wiaderka i lopatki.
Podobno jedynak jest bardzo lojalny w stosunku do przyjaciół, ma świadomość tego, że nie istnieje “zaplecze” w osobie brata czy siostry i plus ogromny -
nie musi rywalizować z nikim o miłość rodziców
Nie podobno a na pewno
Co do rywalizacji? Psychologiczny trojkat tata, mama, dziecko? rywalizacje mamy w genach, a stosunki kazirodcze?
Zacznimy od Adama i Ewy.
No fakt, trójkąt mama, tata, dziecko przerabiam.
Na resztę zarzutów nie odpowiem póki nie zostanie mi to udowodnione, papier przyjmie wszystko, pokaż wyniki DNA
Tego wlasnie sie nauczylam…