Dzień dobry w Dniu Tira

Wies ile w tej barylecce zlota??? :slight_smile: A piana do nieba…

3 polubienia

Ukrywac trza! :slight_smile:

2 polubienia

@anon75849589 to Ty nie znasz przelykow pytamkow)))

4 polubienia

@Leone_Marco , nie znam fakt , tym bardziej zmykam robić zagrychę , kultura musi być :wink:

3 polubienia

Oo jeszcze gdy dobra zagrycha bedzie,to ja z @birbant ze cztery flavhy dziennie zmorzymy,a w dobrym towzrzystwie,to i piec)))

3 polubienia

Tu więcej chętnych się znajdzie. :grinning:

3 polubienia

Totez napisalem,ze eva nie zna pytamkowych przelykow))
Na tym forum,zadna ilosc,by straszna nie byla)))

3 polubienia

Ja tam nie odstąpię, choćby podłoga mnie w pysk waliła,

2 polubienia

To by to byl dyshonor flaszka na stole a my do domu))

2 polubienia

Taka opcja w przyrodzie nie występuje.

2 polubienia

Każdy temat, jak się chce, prowadzi do browaru.
Tu się od diaspory zaczęło, wydawać by się mogło iż już dalszego tematu być nie może. A jednak. :smiley:
Ja sie nie wyłamuję, moje gardziołko stawiam do dyspozycji. Oby tylko starczyło.:yum:

3 polubienia

Definicja @birbant’a podaje klasyczne znaczenia diaspory. Wspólcześnie tym słowem określa się również sieć społecznościową i chyba o to chodzi w tym Dniu.

Ponadto jest jeszcze znaczenie biologiczne. Diaspory to te elementy organizmów roślin i grzybów które służą do rozmnażania. Więc np. słupki i pręciki w kwiatach.

2 polubienia

@Leone_Marco , @birbant , @Antykwa , jest i zagrycha , to moja potrawa " na winie" , raz na jakiś czas gotuję danie ze wszystkiego co mi się pod rękę nawinie :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

Pięknie wygląda choć strach się za to zabierać, wszak nie wiadomo co i w jakiej intencji @anon75849589 do tej michy wrzuciła.:rofl:

2 polubienia

Haha , w przypadku takich eksperymentów kulinarnych daję sygnał ostrzegawczy , nie mówię smacznego tylko ,
Niech Wam idzie na zdrowie :stuck_out_tongue:

3 polubienia

a gdzie brandy dla mnie?

Dziekuje za uzupelniajaca odpowiedz

1 polubienie

To sa najlepsze dania,
Wiem to z doswiadczenia.ale jako konsument))

2 polubienia

Ja gdy gotowalem,to pytalem tylko,czy sie pomodlil)))

2 polubienia

No to swietujemy razem

1 polubienie