Dziewczyny lubią złoto, srebro i...?

Na 20 x coorva,przeze mnie użyte,wiadomo w jakim celu,nigdy nie zareagował nikt.Na jednego chuja już drugi dzień lecą"złości".
Nie mam sił się bronić :roll_eyes:

2 polubienia

No sorry. Zero rozwinięcia tego komentarza. Wnioski wyciągnij sam.

Zauważ kolego że nie twierdzę iż nie masz racji.Ba! Z Twoją racją nie da się polemizować.
Być może [ o czym sobie pomyślałem…] warto zwrocić uwagę na niechlujstwo językowe jakiemu czasem w złości lub w emocjach ulegam…Kiedyś było o to trudniej bo bylo tutaj przynajmniej kilka osób które"pasa popuszczały".
Wulgarzymy jednak czemuś na piśmie zazwyczaj,służą.I była tu kiedyś obszerna mowa na ten temat.Wierz mi lub nie wierz ale ja w mowie codziennej,prawie wcale nie klnę i mam na to świadków.I basta bo poświęcanie mi wielogodzinnej uwagi trąci zarozumialstwem.

Zapomniałbym…
Wole tysiąc coorev fruwających bezkarnie pod sufitem,niż jakikolwiek kontakt z wężowym charakterem,ze żmiją w ludzkim ciele.Z obgadywaczem za plecami,z kimś kto leci rąbać komuś doope na privie bo otwarcie nie wypada albo się boi.
Teraz jednak to już definitywnie koniec.Ani słowa więcej z mej strony.

1 polubienie

[quote=“collins02, post:23, topic:26537”]
Wierz mi lub nie wierz ale ja w mowie codziennej,prawie wcale nie klnę i mam na to świadków (…)
Wole tysiąc coorev fruwających bezkarnie pod sufitem, niż jakikolwiek kontakt z wężowym charakterem, ze żmiją w ludzkim ciele. Z obgadywaczem za plecami, z kimś kto leci rąbać komuś doope na privie bo otwarcie nie wypada albo się boi.[/quote]

Ja także tego nie lubię, dlatego nie piszę na priv, tylko tam, gdzie się to zadziało. Dobla… Wyjaśniliśmy sobie stanowiska, ech… :innocent:

1 polubienie

:wink::joy::winking_face_with_tongue:
Ludzie sa wybredni, na zagadkach wychowani, ty poła dla wyobrazni tym razem nie zostawiłeś?

1 polubienie