Czekamy na walkę Rygielskiej.
@birbant Diamenty?
Przeciwnika “na deskach”.
Przeciwników już nie będzie, testy wprowadzili…
Diamenty to w szybownictwie.
Dziewczyny lubią srebro, złoto, platynę, diamenty i torebki pasujące do butów.
Odpowiedz jest prosta.Drugie złoto.
Rygielska jest w transie!
A jeśli nawet nie,to srebro…Innej możliwości nie ma
Nie widziałem żadnej walki Rygielskiej ale zgadzam się co do złota dla niej. A w ogóle to nasze dziewczyny osiągnęły niesamowity sukces.
Nie wiem kiedy padnę ale takie natężenie imprez że nawet nie tęsknię za zimą [to mnie zawsze dopadało na jesieni…]
Odpuściłem żużel,odpuściłem Vueltę bo mnie szlag jasny trafia na samą myśl o Polakach…
Ale…Tak na marginesie.Julka zasłużyła na pomnik!
To jej sukces obudził drużynę!Nawet 2 facetów otarło się o medale…Widziałem tylko Brosza…Średnie to było ale od czasu Petricha…Dobre i to.Grunt że się dzieje!
Tylko to moje kolarstwo…
Co za wstyd!!!
Tzw. związek nie zamierza brać udzialu w mistrzostwach świata.A to dlatego że Kwiato i Majka odmówili udziału…
Co słowo to aż żołądek sie podnosi…Czy już nikomu nie jest wstyd???
Nie mogę odpuścić Vuelty choćbym chciał. Co bym nie włączył tam Vuelta. W NL kolarstwo to “religia”…
No to chyba od dzisiaj masz spokój…Kwiatkowski 3 godziny straty do lidera…
Mistrzunio,przyjeżdża razem z Aniołkowskim który jest sprinterem…I tak sobie gadają…
Kolarstwo to chyba jedyny sport w którym 190 kolarzom na 200,na niczym nie zależy…
Po kiego chuja angażowałem przez tyle lat,swoje emocje???
Holendrzy są w peletonie ilościowo,na jakimś 4-5 miejscu.Jest ich tam przynajmniej kilkunastu.Włosi,Hiszpanie,Francuzi a dalej to już sie gubię
Wiem tylko że Polaków jest akurat tylu co reprezentantów Erytrei
No i tu mnie zaskoczyłeś. Moderacja także tym, że zaspała. A może algorytmy nie zadziałały, ech…
No nie róbże z kulturalnego forum mównicy sejmowej, gdzie nieparlamentarne zwroty szybują swobodnie jak gołębice!!
Moja złość nie zna granic a Ty zastanów się czy jesteś w temacie.Zapewne nie.
Ale ok.
Postaram się mniej krzyczeć.
Rozumiem uleganie emocjom, bo sam nie jestem od tego wolny, ale zachowajmy jakieś granice jakości. Kultury w tym wypadku. To samo można wyrazić innymi słowy. Tak myślę. Jesteś inteligentny, więc na pewno umiesz znaleźć jakieś wyjście z sytuacji, jakiś eufemizm na tyle wyrazisty, by oddawał skalę poruszenia. Albo cóś innego.
Ale osssochozi?! Że niby jak nie piszę o sporcie, to zaraz “nie jestem w temacie”?! Ależ jestem! To tylko tak zwana DYGRESJA w zakresie kultury w miejscu publicznym. Wątek poboczny. Komentarz do zaistniałych zdarzeń. Reakcja na wulgaryzmy. Wolno mi. I to JEST W TEMACIE! Ogólnie pojętym temacie netykiety (jesteśmy wszak w sieci) oraz w temacie wrażliwości emocjonalnej na otaczający świat.
Brąz też lubią. Tak śpiewał alkoholik Rynkowski
Rygielska ze srebrem. Walka była remisowa i sędziowie musieli kogoś wskazać. Polka, moim zdaniem była zbyt pasywna w 3 rundzie, a rywalka robiła wiatr. Nasz narożnik chyba to przespał. Ale i tak mamy się z czego cieszyć.
Kolego, ja rozumiem emocje.
Optymistycznie zakladam , że posłużyłeś sie starożytnym artefaktem językowym.?
słowo prasłowiańskie, obecne w wielu językach słowiańskich (np. czes. chuj, ukr. хуй, ros. хуй). Początkowo oznaczało po prostu męski członek – neutralnie, jak „penis”.
Tylko przypominam, że mamy XXI wiek…