Zapraszam – KLIK!
Chyba nie jest tak źle: 9/10, źle Monika Brodka i jej program.
8|10 źle; rejestracja i jakaś pani Bródka. Ostatni wyrok w Polsce na czuja zgadywałem i trafiłem.
Jako ciekawostkę podam, że ostatni wyrok śmierci na gilotynie wykonano w 1977 roku we Francji, oczywiście. Jakiś Tunezyjczyk zgwałcił kobietę i skorygowano jego długość.
A którą część ciała mu skrócono?
Skrócono mu całe ciało poprzez oddzielenie głowy od pozostałości.
Ta pozostałość to mocno nieharmonijna była…
Ale posłużyła insektom, które postrzegały ową pozostałość, jako harmonijne owoce. I niekoniecznie dopijały wodą surową.
Hurraaa!!!
nie jestem kujonem i to bardzo nie jestem
- za to zlota raczka
9/10 źle wyrok śmierci.
9/10.
Nawet rejestracje udalo mi sie trafic jako najmniej prawdopodobna. Ale kto to jest Brodka? Nie mowiac juz o tych konkursach?
Moratorium wprowadzono dopiero w 89 i glupio zamieniono na 25 lat zamiast dozywocie, ktore zlikwidowano. I teraz problem zwany casus Trynkiewicza ciagle wisi nad glowa - stosuje sie metody pozaprawne i czeka az “beneficijnci” tamtego bledu wymra. A zycie pokazuje, ze takie potwory zyja dlugo…
Brodka to szansonistka!
9/10 a zle rejestracja plocka.Reszta to jeden z najprostszych zestawów na jaki tu w piątek trafiłem…
Monika jest faktycznie utalentowaną piosenkarką z pogranicza rocka i"dzwiekow alternatywnych"
To nie moja muza ale pojedyncze nagrania stawialbym dość blisko Kasi Nosowskiej.
Moim zdaniem,obok Meli Koteluk i Gaby Kulki,najwiekszy talent ostatnich nastu lat.
Byla a moze i jest dalej,prezenterką Trojki w swoim autorskim programie…
I tego sie powinny tchórze trzymać.Moze mieliby wiecej spokoju.
A no to poszukam.
Z tymi programami z cyklu śpiewać kazdy moze mam troche na pienku, bo nie dosc, ze robia z zaledwie poprawnie wydajacych dzwieki gwiazdy, to jeszcze daja nadzieje kolejnym beztalenciom.