To co, teraz chyba Rosja i Polska zbudują lepszy statek kosmiczny niż Elon Musk?
Chociażto nienajnowsza wiadomość, zdziwiony jestem, że jeszcze ten statek nie powstał…??
To co, teraz chyba Rosja i Polska zbudują lepszy statek kosmiczny niż Elon Musk?
Chociażto nienajnowsza wiadomość, zdziwiony jestem, że jeszcze ten statek nie powstał…??
Dawaj mnie te kometę.
![]()
Cysternami beda dostarczac🍹
Pierwsza rzecz w kosmosie - wbić jebitny krzyż
No to jak @Devil się dowiedział, to będzie podbierał. Już się w lejki i kanistry zaopatruje… ![]()
W polsce powstaje ok 25 półitrowych butelek na sekundę czyli 20 razy mniej niż produkują na komecie.
Tam może istnieć życie ![]()
Związki organiczne tam są ![]()
Jak jest wóda, to musi być człowiek… ![]()
Tu rodzi się pytanie, co było pierwsze?
![]()
Nie pierwsze, a pierwszy. Zawsze musi być ten pierwszy kieliszek. ![]()
![]()
A VAT i akcyza, komuś trzeba opłacić destylaty. Kolonia się spiła i przenieśli na inną planetę / trzeba szukać w kosmosie AA coś tam
Obstawiam rurociąg Kosmos Śląsk, Nord 2 za drogi
Zacier czy destylat sam się nie zrobił, pewnie Twardowski na kogucie tam był. Nasi górą ![]()
Wężykiem, wężykiem ![]()
Długi i gruby ten węźyk. Pierwsze kropelki po pół roku od zassania, o ile wcześniej nie odparują po drodze. Chyba że kosmici alkoholem napędzają swe statki podróżne, to nam spadną etykietki - wyrób regionalny opatentowany
Damy radę, niech no tylko zjawią się w pobliżu i zaraz im paliwa zabraknie… ![]()
Nasi tam byli!