Ekstremalny quiz nr 385

@birbant, zabieram Ci tego cyatata. Ty jeszcze (joko też) nie mają swoich cytacików na mojej stronce a sobie właśnie przypomniałem o nich … Już go w zęby biorę i wpisuję,. Tylko nie pisz, że nie wolno … Za późno :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Nic nie pisz, tylko buty szykuj joko :smile:

2 polubienia

A tam zaraz buty szykuj… Poczekam do zimy, bo wtedy więcej do czyszczenia. A tę stronkę to sobie “zrzucę” i wydrukuję. Będę miała obietnicę czarno na białym.I jeszcze w ramkach. I ze szkłem,żeby się druk nie zniszczył :stuck_out_tongue: :grin:

2 polubienia

Zabieraj tego cytata i rób, co uważasz.
To będzie drugi przypadek w mojem życiu. Bo na starem Pytamy, Vilemo miała w profilu; = “a birbant mnie uwielbia”… :smile:

2 polubienia

Kuchnia, ale takich praktyk to na mojej stronce nie ma … Koleżanka musiała jeszcze na innych kursach bywać … :thinking:

Pierwsze zdjęcie człowieka to zdjęcie człowieka czyszczącego buty:upside_down_face:

buty

2 polubienia

Kuźwa, ja zawsze i wszędzie drugi …

2 polubienia

To najlepsze miejsce. Szczególnie wtedy, gdy strzelają :wink:

2 polubienia

Albo na polu minowym.

2 polubienia

Już Ty mnie lepiej o moje kursy nie wypytuj, bo jeszcze się wyda, że żadnych nie mam :wink:

2 polubienia

Ścigało się dwóch. I ten co przybiegł pierwszy cieszy się ze zwycięstwa, a ten drugi mówi; - i czego się tak cieszysz durniu? Zająłeś przedostatnie miejsce, a ja zdobyłem drugie… :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Dwóch człowieków ja tam widzę, na tem zapodanem zdjęciu. Ciekawe, czy ten, co czyści, milionerem został? :crazy_face:

2 polubienia

Że jeszcze Bingol tu nie przyszedł i nas za te zejście z tematu nie wystrzelał …

Pewnie się pola minowego zląkł. :smiley:

3 polubienia

Dobra. To zwiewajmy póki jeszcze nie jesteśmy w kawałkach :grin:

1 polubienie

Ale jak co to nie my, pamiętaj joko, wyprzemy się w żywe oczy …

1 polubienie

Tu się nawet wypierać nie musimy. Przecież wiadomo, że to oni :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Bingola gdzieś zbingolił.

3 polubienia

Gola bin strzelił Laden
Bingola z niego nie jest żaden. :crazy_face:

4 polubienia

Ja bal ogni teraz robię!

3 polubienia

Ogni bal czynisz, a tu łabagan w temacie @joko i @benasek wprowadzają. Ot, co…! :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Bałagańcie, bałągańcie. Dziś piątunio, to posprzątacie dopiero w poniedziałęk

3 polubienia