dla niektorych bedzie proste, ja klopotow nie mialam, trafione zatopione - no moze z numerkami modeli. ale cos tam dzwonilo.
i swinki syrenki nie dali…
62 procent. Większość strzałów. Kilka wiedziałem.
100% Wszystkimi tymi gównami jeżdziłem. A Jelcz autobus jest prawidłowo RTO.
Sporo aut pominęli.
wbrew pozorom troche tego przez te lata by sie uzbieralo.
test to mi wyglada na ukladany na zasadzie co sie z wikipedii wylosowalo.
Drobne błędy przy numeracjach. Te podane niby właściwe, ale nie znane, były jeszcze inne bardziej popularne. Widać jest, że autor nie widział na oczy większości z nich.
68% wszystkie samochody rozpoznałem, ale poległem na oznaczeniach modeli, dla mnie Wołga to po prostu Wołga a nie jakies numerki
Było sporo tych Wołg. Chodzi o typy. Każdy typ w aucie ma swój odrębny numer oznaczający ten typ. A właściwie dwa. W tym quizie podano te, których popularnie nie używano w kilku wypadkach.
Pamiętam dwa modele wołgi, starszy (miał taki fajny prędkościomierz na szczycie deski rozdzielczej pokryty przezroczysta niebieską kopułką z pleksi) i nowszy, bardziej kanciasty, ten który był na fotografii.
ta czarna, ktora mnie straszono byla jakby mniej kanciasta…
I tu były dwa typy, tych starych. A w ogóle, te oznaczenia liczbowe, moim zdaniem nie powinny być zadaniem dla rozwiązujących. Ja sam nie pamiętam wszystkich. Dopiero skojarzyć musiałem ze zdjęciem.
No włąśnie, kto to dziś pamięta?
Masz rację. Można było zadać o wiele ciekawsze pytania.
A może byśmy zrobili wspólny quiz w tem temacie?
Z miłom chęciom!
Tyle ze na tej stronce Quizme nie można wstawiac fotek
A to szkoda. Zobaczymy, co da się zrobić?
Tylko pytania tekstowe, ale przy samochodach, to trochę cienko
No właśnie. Trudno się mówi i kocha dalej…
Oprocz quizme sa inne kreatory.
trzeba poszukać
Moze jutro sie tez rozejrze.
Ale, ze w quizme nie mozna wstawiac obrazkow?