Podobają Wam się takie akrobacje ?
Podobają mi się. Również z tego względu, że, żeby dojść do takich umiejętności trzeba temu poświęcić bardzo dużo pracy, samozaparcia i czasu. To co jest na filmiku, to, naprawdę spore umiejętności kaskaderskie i mam szacunek dla tych ludzi.
Oczywiscie, ze tak
Tak. Znając obecne tendencje, pewnie niedługo będzie to sport olimpijski jak breakdance, czy taniec na rurze.
Oczywiście bardzo mi się to podoba, aż nabieram wielkiej ochoty na wykonanie kilku takich akrobacji. Hamuje mnie jedynie świadomość, że w moim wykonaniu wszystko szłoby dobrze gdzieś do momentu wybicia … a w dalszych fazach akrobacji nieuchronnie zaistniałyby pewne komplikacje …
Wygląda imponująco, dynamicznie i tochę nonszalancko. Szkoda, że nie jest to sport (?) dla mnie.
Kolego jesli jest gimnastyka akrobatyczna to dlaczego nie ma byc tanca na rurze?
Olimpiada? Ma coraz wiecej wspólnego z Cirque du Soleil nie sportem definiowanym jako prosty i dstepny dla każdego.
Wolałbym te akrobacje, niż te wymienione przez Ciebie. Albo zamiatanie lodu miotełkami.
Ludzie sprężynowi
Przyjęło się, ze taniec na rurze to ma podtekst z burdelu rodem.
A może jednak cyrk?