Fb a reklamy

Logiczne byłoby polecanie w takie sytuacji akcesoriów - do aparatu np. statyw, ładowarka, pokrowiec czy do roweru kask, strój kolarski czy uchwyt na smartfon, a oni nadal to samo!

3 polubienia

@benasek @Bingola @okonek Kiedyś szukałam jakiegoś hotelu w Austrii a wyszukiwarka nie znalazłszy zaproponowała mi inny hotel w Australii…

4 polubienia

No widzisz jak wujaszek google dba o Ciebie?
A w wiekszosci tego typu reklam jest taki krzyżyk, po kliknięciu mozna z wyswietlania danej reklamy zrezygnowac. Wstawia inną bzdurę.
Chińską kiecke zamiast domku w Pirenejach na przyklad :wink:

2 polubienia

@benasek
TOP 7 NAJLEPSZYCH REKLAM! - YouTube

1 polubienie

Arnold Schwarzenegger Zeus Commercials BMW 2022 - YouTube

1 polubienie

Mam dokładnie ten sam problem z meblami :rofl:

Na razie masz jedną - co prawda nie perfum a namawia do rozmow przez telefon zamiast pisania.

Wykonawczyni to ciekawa aktorsko i nie tylko postac mlodego pokolenia Anna Coll.

1 polubienie

Dzisiaj i często ostatnio mam problem z wylogowaniem się z fejsa i nie wiem DLACZEGO???

doszłam do wniosku ,że znowu ktoś się "podpina " pod moje konta w necie i albo mnie udaje ,albo przegląda wszystko ,co tutaj wrzucam.

1 polubienie

Przykre :frowning:
FB robi jeszcze gorsze niespodzianki. Koleżance zablokował konto, twierdząc, że ona to nie ona. Walczy z fb już drugi tydzień. Dziewczyna miała swoją grupę. Robiła lajvy, zapisywała je na swojej stronie. Teraz wszystko diabli wzięli. Na szczęście lajvy zapisywała tez na YT, więc to da się uratować, ale wszystkie porady, dyskusje, prace członków grupy przepadły.

Świat wirtualny to jeszcze wiele “tajemnic” …

Ja tez ostatnio dostałem jakiś głupi komunikat że mój post który udostępniłem został usunięty gdyż “wygląda na to, że chcę zdobyć lajki za jego udostępnianie” czy jakoś tak. Najgorzej, że nawet nie mogłęm sprawdzić o jaki post chodzi, gdyż był już niedostępny - nawet dla mnie.
Wygląda na to, że FB rządzi Sztuczna ćwierćinteligencja :slight_smile:

2 polubienia

Kogoś uraziło popularne słowo “wycyganić” . A może tylko w mojej okolicy mówi się ocyganić - oszukać, wycyganić - dostać coś za free. Raczej nie. Oba są w Słowniku Języka Polskiego. A jednak …
zablokowano jej konto za szerzenie rasistowskich treści :frowning:
Tej “sztucznej inteligencji” aż strach się bać.

1 polubienie

Wyromować sie mowi kolezanko. Albo oromować? :rofl::rofl::rofl: