Eragon. Film i książka swietne.
Czerwony smok.
and ladies and gentleman,Liam Neeson!
Czerwony smok - książkę kiedyś czytałam. Aż se zaraz odświeżę o czym to dokładniej było…
To jest uniwersum Milczenia owiec. Ja z tej trylogii najbardziej lubię Hannibala.
Ja pier… To az tak?
Nie wiedzialem.
@collins02, ma się rozumieć, on także. Nie mam pamięci do nazwisk, do twarzy owszem.
Jeszcze dorzucę. D. Washington.
No tak to były czasy gdy siedziałam w tematyce seryjnych morderców… “alfabet mordercy” też coś mi świta w podobnym klimacie widziałeś devil?
Mam podobnie…podziwiałam kiedyś dwie kumpele, które obracały nazwiskami aktorów wyłapując ich z innych filmów z ról drugo- trzecio planowych. Jak się okazało one oglądały te filmy nawet po kilka razy, wracają do nich, stąd utrwalają sobie…
“Węzeł”…Ale byl taki film ze cos go sparalizowało i tylko z łózka mogł prowadzic śledztwo.Oczywiscie z komputerami reka w rekę…
Ale i to mnie porwalo.
Nie przypomne sobie teraz ale za to
“Metro strachu” bo chyba tak to w Polsce lecialo…Denzel dal popis!!!
Nie kojarzę.
Kolekcjoner kości.
Do nazwisk, tytułów filmu, książek pamięci nie mam. Do numeru swojego telefonu, kodów też
Ja chyba celowo wyrzucam wiele ze swojej pamięci. Film to film i tyle.
Jeśli mnie poruszył, pi razy oko namierzę to w necie.
Wczoraj przeczytałam 3 książki, pamiętam tylko jeden tytuł
Bardzo rzadko oglądam kilka razy jeden film, do raz przeczytanych książek nie wracam nigdy.
Ale Łzy słońca z B.Willisem chętnie powtórki zaliczam.
Też lubię łzy słońca. Dobry film.
Znam @collins02. Tytułu oczywiście nie pamiętam, ale film kojarzę. Między innymi dlatego D.W. polubiłam.
Jak w/w, obsada aktorska często mi gwarantuje, że film będzie nieprzewidywalny, ciekawy z każdej minucie i skłaniający do myślenia, refleksji.
Krwawy diament tez fajny.